Nieuws

 • iPad_Frank_van_lieshout_prijsuitreiking_small
  08nov
  2017

  Ontspannen verlonen met Pantheon HRM

  Na afloop van de Pantheon HRM klantenmiddag afgelopen juni in Amersfoort ontvingen alle bezoekers een Pantheon luchtligzak met de mooie uitdaging een ludieke foto op te sturen en zo kans te maken op een iPad. De heer Koopman van Chemgas was de gelukkige winnaar.

  lees meer
 • terugblikken-pantheon-halfjaar
  13sep
  2017

  Pantheon blikt met trots terug op eerste halfjaar

  Pantheon kijkt terug op een zeer succesvol eerste halfjaar met een sterke groei op alle product-marktcombinaties. Dankzij het aantal nieuwe klanten dat gekozen heeft voor de oplossingen van Pantheon, is de New Businessdoelstelling voor 2017 in augustus al nagenoeg gerealiseerd. 

  lees meer
 • tauw-logo
  29jun
  2017

  Tauw Group BV kiest voor nieuwe Pantheon HRM oplossing

  De Nederlandse vestiging van Tauw maakt al ruim 20 jaar gebruik van EMIS Personeel en Salaris, maar wil in de toekomst naar een Europees dekkend HRM-systeem met salarismodule. Het internationale bedrijf werkt vanuit meerdere vestigingen in Europa en heeft veel vertrouwen in Pantheon. 

  lees meer
 • HRM-klantendag-2017
  16jun
  2017

  Pantheon annonceert Pantheon HRM

  Pantheon Automatisering kijkt terug op een succesvolle en drukbezochte HRM-klantendag. Deze vierde klantendag stond in het teken van de annoncering van de nieuwe naam ‘Pantheon HRM’.

  lees meer
 • Texpall-logo
  09jun
  2017

  Pantheon implementeert Oculus Food bij Texpall

  Texpall oriënteerde zich al geruime tijd op een functioneel volwaardig ERP-systeem dat de richtlijnen en eisen in de Foodmarkt ondersteunt. Het bedrijf liet zich goed informeren over de verschillende pakketten en koos weloverwogen voor Oculus.

  lees meer