< p>

BasisfunctionaliteitStandaard inbegrepen

Met Pantheon HRM kun je jouw volledige HRM infrastructuur invullen. Bij iedere versie van HRvan.nu, ongeacht de modules die je afneemt, zijn onderstaande functionaliteiten standaard inbegrepen:

1. Manager en Employee Self Service (MSS en ESS)
Alle gebruikers hebben zelf toegang tot HRvan.nu. En hebben daarmee inzage in de eigen gegevens, vragen zelf verlof aan, dienen declaraties in of hebben inzicht in de planning of gewerkte uren (op basis van de gekozen modules). Dit zorgt voor een enorme tijdbesparing voor bijvoorbeeld de roosterplanner, administratie en HR medewerker.

2. In-, door- en uitstroom
Volledige registratie van de personeelsmutaties. De historische opbouw en behoud van gegevens vormen zuivere rapportages van wat er in een gekozen periode heeft afgespeeld.

Voor alle standaard inbegrepen functies van HRvan.nu verwijzen wij naar de modulepagina van HRvan.nu.

Basisfunctionaliteit Pantheon HRM

Iedere organisatie is uniek
Pantheon HRM biedt elke organisatie een passend HR softwarepakket. We richten de tool zo in dat hij perfect aansluit bij de geldende CAO, wetgevingen en andere organisatie eigen regels. Daarmee ondersteunt HRvan.nu de bedrijfsprocessen waar en wanneer jij dat nodig hebt.

“Met Pantheon HRM heb je een tool in handen die de HRM- en Salarisadministratie van A tot Z ondersteunt.“

Geautomatiseerde HRM-processen
Met geautomatiseerde HRM-processen neemt HRvan.nu gecompliceerde en tijdrovende processen uit handen. Ondersteuning van de HR administratie, daar gaat het om! De workflow in HRvan.nu maakt het mogelijk om op ieder gewenst niveau accordering en/of inzage in het bedrijfsproces te verwerken. Zo ondersteunt HRvan.nu jouw bedrijfsproces en ben je niet genoodzaakt omwille van een pakket de organisatie eigen processen aan te passen of alsnog gebruik te maken van losse e-mails of aanvraagformulieren.

Pantheon HRM  |  Basisfunctionaliteit  |  Talent management  |  Salarisverwerking