BasisfunctionaliteitGewoon voordelig goed

Met Pantheon HRM kunt u uw volledige HRM infrastructuur invulling geven. Uiteraard bestaat dit ook gedeeltelijk uit basisfunctionaliteit zoals personeelsmutaties, verlof, declaraties, uren en verzuim.

Basisfunctionaliteit Pantheon HRM

Uw organisatie als uitgangspunt
Uw bedrijf is uniek. Met specifieke processen en arbeidsvoorwaarden die passen bij uw bedrijfstak en bedrijfsvoering. U wilt voorkomen dat uw bedrijf zijn vertrouwde, efficiënte processen moet aanpassen, omdat de software deze niet ondersteunt. Of dat de software zelfs leidend wordt voor de processen. Met Pantheon HRM is dit verleden tijd. Pantheon HRM biedt die flexibiliteit en past zich aan uw bedrijfsprocessen aan en ondersteunt waar en wanneer u dat nodig heeft.

“Met Pantheon HRM heeft u een tool in handen die uw HRM- en Salarisadministratie van A tot Z ondersteunt.“


Workflows
Ondersteuning van uw HR-proces, daar gaat het om! De workflows in Pantheon HRM maken het mogelijk om op ieder gewenst niveau accordering en/of inzage in uw bedrijfsproces te verwerken. Zo ondersteunt Pantheon HRM uw bedrijfsproces en bent u niet genoodzaakt omwille van een pakket uw processen aan te passen of alsnog gebruik te maken van losse e-mails of aanvraag formulieren.

Pantheon HRM  |  Basisfunctionaliteit  |  Talent management  |  Salarisverwerking