AGF branche

Maak kennis met de beste AGF software

Werk sneller en slimmer met Freshng.

Demo aanvragen

De bedrijfssoftware van de AGF-sector

Frisse kijk op Bedrijfssoftware

Als professional in de AGF-sector wil je volledige controle en realtime zichtbaarheid in het hele bedrijf. Pantheon verbindt, met onze software Freshng zorgen wij ervoor dat de AGF handel en de kennis voor ICT bij elkaar komen. Wij kennen de versmarkt als geen ander. Wij weten dat marges onder druk staan en dat regels en wetgeving er voor kan zorgen dat de focus van het werk niet volledig ligt op de handel. Met onze software Freshng, voorheen een product van RPO, worden AGF bedrijven ontzorgd en worden informatiestromen inzichtelijker. Je werkt sneller en slimmer. Maak kennis met Freshng, de beste AGF software om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

 

Meer weten over Freshng?

Demo aanvragen  Lees meer over Freshng

Freshng team

Maak kennis met ons team

Wij zijn aanwezig op de AGF Kennisdag en laten je graag kennismaken met een gedeelte van ons Freshng team bij Van Gelder. Als kenners van de markt en materiespecialisten vertellen wij graag meer over Freshng en de mogelijkheden om jouw handel te laten reageren op alle nieuwe kansen in de markt. Wij adviseren bij uiteenlopende projecten en vraagstukken en altijd in begrijpelijke taal. Wij denken in oplossingen en zorgen ervoor dat jij uiteindelijk waarde kunt toevoegen aan je bedrijf. Op de AGF Kennisdag kun je kennismaken met Werner Kastelein, Paul van der Es, Hans Siekerman, Peter Janse, Bart Mourits, Jan Leegwater en Wendy Dijkhuizen. Tot dinsdag 22 maart. 


Neem contact met mij opMeer dan 400 klanten gebruiken Pantheon Bedrijfssoftware succesvol ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening. Onderstaand tref je een case van een AGF klant die vertelt over Freshng.

 

Lees onze referentie verhalen

Klantverhaal

"Onze relatie is meer dan zomaar een zakelijke samenwerking."

- Een interview met Hollander Barendrecht

Lees het volledige klantverhaal

een greep uit onze klanten

  • Fatels Food Group.png

  • Fresh2You.png

  • Mulder-unions.png

  • Staay.png

  • United_Fresh_Services.png

  • Versland logo.png

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op