< p>

Mediaberichten

 • banner_ictinfo
  19nov
  2019

  De toekomst van ERP

  De meeste bedrijven zijn niet meer bang om ERP-systemen naar de cloud over te brengen. Begrijpelijk, want de leveranciers hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het creëren van stabiele en veilige online omgevingen. Toch zijn er nog uitdagingen!

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-Volvo
  30okt
  2018

  Van FIS2000 naar Oculus Finance

  Binnen zes maanden migreerden onlangs alle 25 dealerbedrijven van Volvo van het financiële pakket FIS2000 naar Oculus Finance van Pantheon Automatisering. Een megaoperatie die succesvol verliep. Wat waren de kritische succesfactoren?

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-UX-userinterface
  11sep
  2018

  Met een big smile achter het beeldscherm

  Dat Pantheon Automatisering al sinds decennia staat voor betrouwbare en robuuste oplossingen voor ERP, Finance en HRM mag genoegzaam bekend heten. Minder bekend maar minstens zo belangrijk, is het feit dat Pantheon alles op alles zet om voor zijn gebruikers een werkelijk superieure UX.

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-Jungle-ERP
  26mrt
  2018

  Wegwijs in de jungle van bedrijfssoftware (ERP)

  Stilstand is achteruitgang; dat geldt in het leven, maar zeker ook in de wereld van bedrijfssoftware (ERP). Blijven vernieuwen is essentieel, een absolute levensvoorwaarde. Maar hoe doe je dat op de beste manier? Is er een ‘gouden route’ naar gegarandeerd succes?

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-Pantheon-HRM-Solide
  27okt
  2017

  Pantheon HRM – Compleet, solide, innovatief

  Pantheon HRM biedt grote en middelgrote bedrijven een totaalpakket op het gebied van HRM en salarisverwerking. HR-functionaliteiten zoals in-, door- en uitstroom, talentmanagement, verzuim, verlof, workflows, declaraties en een zeer stabiele salarisomgeving zijn daarmee beschikbaar. 

  lees meer