Mediaberichten

 • banner-ICT-magazine-Jungle-ERP
  26mrt
  2018

  Wegwijs in de jungle van bedrijfssoftware (ERP)

  Stilstand is achteruitgang; dat geldt in het leven, maar zeker ook in de wereld van bedrijfssoftware (ERP). Blijven vernieuwen is essentieel, een absolute levensvoorwaarde. Maar hoe doe je dat op de beste manier? Is er een ‘gouden route’ naar gegarandeerd succes?

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-Pantheon-HRM-Solide
  27okt
  2017

  Pantheon HRM – Compleet, solide, innovatief

  Pantheon HRM biedt grote en middelgrote bedrijven een totaalpakket op het gebied van HRM en salarisverwerking. HR-functionaliteiten zoals in-, door- en uitstroom, talentmanagement, verzuim, verlof, workflows, declaraties en een zeer stabiele salarisomgeving zijn daarmee beschikbaar. 

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-Geheime-formule
  06jun
  2017

  De geheime formule voor duurzaam succes

  Als men een onderneming leert kennen op basis van haar klanten, dan heeft automatiseerder Pantheon veel te bieden. Op Pantheons klantenlijst prijken klinkende namen zoals Sligro, Achmea, Zeeman, CSU, NDC en Continental Banden. 

  lees meer
 • banner-ICT-magazine-State-of-the-art
  28feb
  2017

  Pantheon HRM: State-of-the-art cloud-oplossing

  Pantheon Automatisering is al vier decennia succesvol actief als zelfstandig Nederlands ontwikkelaar van onder meer ERP-bedrijfssoftware. Het bedrijf lanceert Pantheon HRM, een totaaloplossing voor de HRM-discipline. Pantheon HRM biedt een zeer modern standaardpakket op een stabiel it-fundament.

  lees meer
 • banner-computable-pareltje
  09feb
  2016

  Pareltjes: Pantheon Automatisering

  Pantheon Automatisering is een stille kracht in de Nederlandse it-wereld. Al ruim dertig jaar lang helpt de automatiseerder uit Weesp, Deventer en Heerenveen groothandels, productiebedrijven en dienstverleners met bedrijfssoftware, detachering en clouddiensten. 

  lees meer