< p>

HRvan.nu onder de vleugels van Pantheon Automatisering

12 mei 2020


HEERENVEEN – 12 MEI 2020 HRvan.nu onder de vleugels van Pantheon Automatisering: sinds 1 mei is HRvan.nu onderdeel van Pantheon Automatisering. Beide bedrijven zijn zeer positief over deze overname. HRvan.nu past goed in het strategische beleid van Pantheon dat gebaseerd is op het uitbouwen van de marktpositie in bedrijfssoftware op de Nederlandse markt. Alle ontwikkelaars, consultants en de verkoopadviseur van het HRvan.nu-team treden in dienst bij Pantheon Automatisering.

HRvan.nu blijft ook op zichzelf staand beschikbaar. Klanten kunnen het product, zoals zij dat nu kennen blijven gebruiken, maar zullen merkbaar profiteren van de gecombineerde kennis en expertise van beide bedrijven. ‘We hebben een goede samenwerking met HRvan.nu. Omdat de pakketten complementair zijn aan de Pantheon bedrijfssoftware en in het bijzonder aan Pantheon Salaris, past het prima in ons portfolio. We gaan ervoor zorgen dat bestaande koppelingen tussen Pantheon Salaris en HRvan.nu worden uitgebreid tot een sterke integratie,’ vertelt een tevreden Hans Siekerman, directeur commercie Pantheon Automatisering.

Overname HRvan.nu door Pantheon

Duurzame samenwerking en betrouwbare software oplossingen
HRvan.nu en Pantheon werken sinds 2019 samen en hebben al diverse projecten gedaan en flink geïnvesteerd in een integratie van beide producten. ‘HRvan.nu is altijd een beetje het klassieke verhaal geweest; te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. We hebben een sterke groeiambitie in functionaliteit, professionaliteit en ook in omvang. Door deze overname zien we veel kansen om HRvan.nu uit te breiden en daardoor de werkzaamheden van onze gebruikers verder te vereenvoudigen,’ aldus Marcel la Brijn, directeur van HRvan.nu en nu directeur HR-software bij Pantheon Automatisering.

Overname HRvan.nu door Pantheon 

Ontwikkelen van bedrijfssoftware - ERP, Finance, CRM en HRM
Een van de kernactiviteiten van Pantheon is het ontwikkelen en implementeren van ERP en financiële bedrijfssoftware. 'Pantheon bedrijfssoftware' staat voor een betrouwbaar, betaalbaar, modern en toegankelijk standaardpakket. HRM-software past uitstekend in dit portfolio, omdat Pantheon al veel ervaring heeft met salarissoftware. Pantheon biedt bovendien toegevoegde waarde op het gebied van hosting, aanvullende software applicaties, ontwikkelcapaciteit en support.

Landelijke dekking
Met de overname van HRvan.nu in het Brabantse Son en Breugel breidt Pantheon haar landelijke kantorennetwerk verder uit. De huidige kantoren in Deventer en Weesp hebben een vernieuwing ondergaan en in mei betrekt het automatiseringsbedrijf het eigen gebouwde pand in Heerenveen. Zo hebben de ruim 100 medewerkers allemaal een goede werkomgeving.

Pantheon Automatisering B.V.
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen

T: 0513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl

Terug naar nieuwsoverzicht