Ontspannen verlonen met Pantheon HRM

08 november 2017


HEERENVEEN – 8 NOVEMBER 2017 Na afloop van de Pantheon HRM klantenmiddag afgelopen juni in Amersfoort ontvingen alle bezoekers een Pantheon luchtligzak met de mooie uitdaging een foto op te sturen met de luchtligzak en zo kans te maken op een iPad. De heer H. Koopman van Chemgas was de gelukkige winnaar. Met de woorden ‘Pantheon HRM al bijna 25 jaar de HRM en salarissoftware bij Chemgas en still going strong’ nam hij de iPad in ontvangst van Frank van Lieshout.

Prijsuitreiking iPad Chemgas Pantheon HRMLinks Frank van Lieshout - rechts Harm Koopman


Er waren vele inzendingen, maar uiteindelijk koos de jury unaniem voor de foto van de heer Koopman. Het Rotterdamse bedrijf Chemgas Shipping B.V. maakt bijna 25 jaar gebruik van EMIS, de voorloper van Pantheon HRM. Koopman, als Information Coördinator werkzaam bij Chemgas, was een van de aanwezigen op deze vierde klantendag, die in het teken stond van de annoncering van de nieuwe naam Pantheon HRM en Pantheon HRM+. Hij is enthousiast over de twee HRM proposities: Pantheon HRM voor klanten met een kleine HR-ambitie en Pantheon HRM+ voor klanten met een grote ambitie, een complete HR-oplossing met onder andere talentmanagement en 360 feedback.

Pantheon HRM iPad actie winnende fotoWinnende foto: Op vakantie ‘ontspannen’ met het hele gezin.


‘Pantheon HRM biedt grote en middelgrote bedrijven een totaalpakket op het gebied van HRM en salarisverwerking aan. Functionaliteiten op het gebied van HR als in-, door- en uitstroom, talentmanagement, verzuim, verlof, workflows, declaraties en een zeer stabiele salarisomgeving zijn hiermee beschikbaar,’ aldus businessunit manager Dennis de Groot. Tijdens de klantendag lichtte De Groot aan de hand van een live demo de belangrijkste verbeteringen en veranderingen toe, waaronder de informatiemodule, documentmanagement, onderhoud personeelsgegevens, onderhoud verloning, loon- en pensioenaangifte en declaraties. Ook benoemde hij de voordelen van de koppeling met Qlikview.

Verdere verbeterpunten - Het optimaliseren van het proces van verlonen, een sterke verbetering in het gebruik van de T.W.K. procedure worden in de volgende releases opgepakt.

Pantheon Automatisering B.V.
K.R. Poststraat 101-2
8441 EN Heerenveen

T: +31 (0)513-657357
F: +31 (0)513-654695
E: info@pantheon-automatisering.nl

Terug naar nieuwsoverzicht