Oranjekoek en Schipperbitter

23 november 2018


HEERENVEEN – 23 NOVEMBER 2018 Met recht een heerlijke verrassing voor Harm Koopman van Chemgas Shipping. Bert van den Hoorn, pre-sales consultant bij Pantheon Automatisering, bracht onlangs een bezoek aan het Rotterdamse bedrijf en nam een heerlijke Friese Oranjekoek-taart mee. Chemgas maakt namelijk al 25 jaar gebruik van het voormalige salarispakket EMIS. ‘En dat moet natuurlijk gevierd worden!’ aldus Van den Hoorn. Blij verrast nam Koopman de taart in handen. Ook ontving hij een flesje Schipperbitter om dit mooie jubileum te vieren. Je hoeft niet tenslotte niet op zee te zitten om te genieten van een bittertje.

Pantheon Automatisering nam in 2014 het salarispakket EMIS over en voerde sindsdien verregaande vernieuwingen en verbeteringen door. Vorig jaar annonceerde het automatiseringsbedrijf de nieuwe naam Pantheon HRM. Pantheon HRM biedt grote en middelgrote bedrijven een totaalpakket op het gebied van HRM en salarisverwerking. De expertise op het gebied van HR-processen rondom de scheepvaart is een van de redenen voor Chemgas om voor Pantheon HRM te kiezen. Momenteel loopt het traject om de huidige oplossing EMIS te hosten bij Pantheon Hosting en aansluitend zijn in 2019 de voorbereidingen voor de transitie van EMIS naar Pantheon HRM.  

contentafbeelding_Oranjekoek_en_Schipperbitter


Betrouwbare logistieke oplossingen
Met binnenvaart, zeevaart en kruiplijnvaart of een combinatie hiervan biedt Chemgas betrouwbare logistieke oplossingen voor gastransport. Het bedrijf is marktleider in het vervoer van onder druk vloeibaar gemaakte gassen met schepen tot 3500 m³. Chemgas werkt met goed opgeleide medewerkers en hoogwaardige technologie en denkt voortdurend na over de verbetering van transportoplossingen. Chemgas loopt hierdoor voorop in de technologische ontwikkeling van hun schepen en de efficiëntie van procedures.

Pantheon Automatisering B.V.
Burg. Falkenaweg 58-1
8442 LE Heerenveen

T: 0513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl

Terug naar nieuwsoverzicht