< p>

Pantheon is verhuisd naar nieuw en groter pand in Woerden

3 mei 2021


3 mei 2021, HEERENVEEN - Wij hebben leuk nieuws, wij gaan verhuizen! Als bedrijf zijn wij de afgelopen jaren gegroeid. Het resultaat? Een nieuw pand met meer dan 700 m2 kantoorruimte en prachtige ruimtes voor het ontvangen van onze relaties. Vanaf mei zullen onze medewerkers van kantoor Barendrecht zich vestigen in Woerden en vanaf december de medewerkers van kantoor Weesp. Begin 2022 betrekken wij de derde etage conform het nieuwe Pantheon jasje.

Kantoor Woerden
Het kantoor is op nog geen kilometer afstand gelegen van de A12 en daarmee zeer aantrekkelijk gelegen. Het NS-station van Woerden is per bus op enkele minuten afstand gelegen. De centrale entree is voorzien van een lounge hoek, zitjes en een extra vergaderruimte. Reden genoeg voor een aantal foto’s welke alvast een impressie van het pand weergeven.

Hans Siekerman, commercieel directeur van Pantheon Automatisering: ‘’Als landelijke softwareleverancier van ERP-, HRM- en CRM-software voor groothandel- en productiebedrijven zochten we naar een centraal kantoor in het midden van het land. Het nieuwe pand voldoet aan de nieuwe eisen en wensen. De modernisering past volledig bij onze huidige situatie en de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wanneer de beperkingen door corona opgeheven worden weten we nog niet, maar daarna zullen we niet weer teruggaan naar business as usual. Woerden biedt ons een uitstekende plek om samen te komen en ondernemend Nederland te ondersteunen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.’’

Afgezien van een nieuw bezoekadres met een fraaie uitstraling verandert er voor de meeste klanten niets. Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij nog steeds bereikbaar op ons telefoonnummer - 0513 657 357.

Het kantoor is gevestigd op de Pompmolenlaan 10 te Woerden op het kantorenpark Middelland Zuid. Vanuit het midden van het land kunnen we onze klanten nog sneller en beter van dienst zijn. Als de maatregelen het weer toelaten, ontvangen wij je graag bij ons op kantoor in Woerden.

Over Pantheon
Pantheon Automatisering is een klantgerichte organisatie en biedt pasklare HRM/ERP-oplossingen voor groothandels-, productie- en servicebedrijven en financiële dienstverleners. Ook is er de mogelijkheid om maatwerksoftware te ontwikkelen. Doordat we een professioneel datacenter hebben, kunnen wij onze software in cloud vorm aanbieden kun je je eigen software bij ons laten hosten. Dicht bij de klant staan, behulpzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. De mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf zijn dan ook zeker nog aanwezig. Met ongeveer 120 medewerkers werken we vanuit onze vestigingen Heerenveen, Woerden, Deventer en Son en Breugel.

Woerden klein

 

Woerden 1 klein

 

Woerden 2 klein

 

Hoofdkantoor
Pantheon Automatisering B.V.
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen
T: 0513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl