Pantheon kijkt terug op een goed jaar!

18 januari 2018


HEERENVEEN – 18 JANUARI 2018 De groei van afgelopen jaren heeft zich ook in 2017 doorgezet. Vanuit een strategisch beleid, gericht op productontwikkeling in combinatie met zeer professionele dienstverlening, is Pantheon Automatisering erin geslaagd te blijven groeien. Niet alleen op het gebied van ERP- en HRM-software, maar ook wat betreft het aantal klanten en collega’s, jonge goed opgeleide IT’ers met kennis van bedrijfsprocessen. Daarnaast is de missie om binnen MKB Nederland een top-5 speler te worden op het gebied van bedrijfssoftware is inmiddels geslaagd.

Pantheon profileert zich als een echt klantenbedrijf en biedt een breed scala aan producten en diensten. Voor steeds meer bedrijven en organisaties uit verschillende branches is Pantheon een verlengstuk op het gebied van IT en bedrijfssoftware. Alle softwarepakketten van Pantheon zijn ook beschikbaar in de (private) Cloud en een toenemend aantal klanten maakt gebruik van onze betrouwbare en veilige hosting.

Pantheon top 5 speler in bedrijfssoftware!

Zonder R&D geen toekomst
Om met onze bedrijfssoftware vooruitstrevend te blijven en in te kunnen blijven spelen op ontwikkelingen in de markt investeren we slim en efficiënt in productontwikkeling en innovatie. Dit is terug te zien in onze softwarepakketten Oculus ERP Suite, Oculus Online, Oculus Financieel en Pantheon HRM. Ook koppelingen met prachtige producten zoals QlikView (Business Intelligence), Magento (webshops) en ISProjects voor het automatisch inlezen van digitale facturen maken onze producten rijk aan functionaliteit en gebruikersgemak.

Met Oculus ERP Suite biedt Pantheon onder andere handels- en productiebedrijven in het Nederlandse MKB een flexibele oplossing die meegroeit met de organisatie, veranderende klantwensen en organisatiestructuur. In onze optiek is het pakket veelal geen eindpunt van een implementatie maar eerder een vertrekpunt, gericht op de toekomst van het bedrijf. Voor handelsbedrijven die standaard, laagdrempelig en met lokale ondersteuning hun bedrijfsprocessen willen automatiseren, is er Oculus Online. Dit is een volwaardig ERP-pakket dat beschikbaar is in de Cloud.

Afgelopen jaar koos een aantal grote organisaties in Nederland voor Oculus Financieel als 'stand alone' boekhoud- en rapportagesysteem. Dit pakket heeft een goede reputatie, zeker in combinatie met de ERP-functionaliteit op het gebied van in- en verkoop, voorraad, service, projecten en productie. Door een sterke integratielaag is Oculus Financieel bovendien goed te koppelen aan andere of eigen logistieke bedrijfssoftware.

Continuïteit met behoud van het goede
Afgelopen mei is Pantheon HRM geannonceerd, de sterk verbeterde opvolger van het vertrouwde en bekende EMIS Salarispakket. Met behoud van de goede elementen van EMIS is er een volledige vernieuwing gerealiseerd met een vernieuwde User Interface, schaalbaar, full web, mobile en dashboard-gedreven. Een aantal klanten is direct overgegaan op de uitgebreide versie: Pantheon HRM+. Met Pantheon Salaris Online, de dienst om uw salarisverwerking uit te besteden tegen een scherp tarief, spelen we bovendien in op de marktvraag naar salarisverwerking als service.

Pantheon HRM - Personeel en Salaris


Bijzondere functionaliteit 
Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een standaardoplossing die goed aansluit op hun bedrijfsvoering. Pantheon speelt daar sterk op in met zijn softwareproducten Oculus ERP, Pantheon HRM, Pantheon Financieel die flexibel, schaalbaar en betaalbaar zijn. Voor bedrijven die graag specifieke functionaliteit willen, heeft Pantheon een team specialisten. Deze specialisten hebben brede kennis op het gebied van bedrijfsprocessen en kunnen deze software op maat ontwikkelen.

Blik vooruit
Pantheon is een puur Nederlandse organisatie en helpt bedrijven al vier decennia lang met het automatiseren van bedrijfsprocessen in verschillende branches. Bedrijfsprocessen automatiseren is onze passie. Dit zien wij terug in de uitgesproken waardering van onze trouwe klanten. Ook voor 2018 zijn er weer prachtige nieuwe uitdagingen en kansen waar we ook dit jaar vol voor gaan. 

Pantheon Automatisering B.V.
K.R. Poststraat 101-2
8441 EN Heerenveen

T: +31 (0)513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl

Terug naar nieuwsoverzicht