Tauw Group BV kiest voor nieuwe Pantheon HRM oplossing

29 juni 2017


HEEERENVEEN – 29 JUNI 2017 De Nederlandse vestiging van Tauw maakt al ruim 20 jaar gebruik van EMIS Personeel en Salaris, maar wil in de toekomst naar een Europees dekkend HRM-systeem met salarismodule. Het internationale bedrijf werkt vanuit meerdere vestigingen in Europa en heeft veel vertrouwen in de oplossing van Pantheon Automatisering. Na een intensief traject, waarin alle facetten van de RFI uitvoerig werden beantwoord, behandeld en besproken, hebben Pantheon Automatisering en Tauw begin mei de meerjarige overeenkomst getekend voor Pantheon HRM+.

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau en heeft een sterke positie binnen milieuadvies en duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werkt het bureau met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Ondertekening overeenkomst Pantheon HRM+ door Tauw Group BV


‘Onze overweging om te kiezen voor een Nederlandse oplossing heeft te maken met moderniteit, flexibele selfservice, lean en continuïteit binnen Tauw,’ legt stafdirecteur Rob Salman uit.
‘Binnen onze ‘Strategie 2020’ willen we graag een verbetering- en moderniseringsslag op onder meer het gebied van HRM processen; de Lean methodiek zien we als een belangrijk thema binnen ons bedrijf en de ondersteunende stafdiensten.’

In augustus 2016 werd de uitgebreide RFI uitgeschreven voor een nieuw modern HRM systeem, het vervangen van het huidige maatwerk en het overbrengen van een on-premise naar een Cloud oplossing. ‘Pantheon maakt gebruik van eigen systemen binnen een gespecialiseerd datacenter van Equinix,’ aldus Frank van Lieshout. ‘Het betrouwbare datacenter kan Pantheon een uptime van 99,98% garanderen. Met de hardware in eigen beheer, heeft Tauw maar één aanspreekpunt en kunnen we hun medewerkers snel en efficiënt ondersteuning bieden.’ 

Ondertekening overeenkomst Pantheon HRM+ door Tauw Group BV


Pantheon Automatisering B.V.
K.R. Poststraat 101-2
8441 EN Heerenveen

T: +31 (0)513-657357
F: +31 (0)513-654695
E: info@pantheon-automatisering.nl

Terug naar nieuwsoverzicht