Pantheon ERP

Pantheon ERP

Werk effectiever met Pantheon ERP software

ERP software voor productie-, handels- en servicebedrijven.

Demo aanvragen

Branche specifieke software oplossing

Automatisering is geen doel, maar slechts een middel om jouw bedrijf te laten groeien. Door een juiste en inspirerende wisselwerking met onze klanten creëert Pantheon toekomstgerichte oplossingen. Voor en door de branche. Met onze dienstverlenende aanpak en innovatieve software oplossing bedienen wij onze klanten optimaal.


Ondersteunende ERP software

ERP software die jouw organisatie verbindt

Bijna alle bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie zijn onderling met elkaar verbonden. Van het beheren van de voorraad tot een foutloze boekhouding en van een goede productie- en projectbeheersing tot het leveren van een goede (klanten)service. Daarom hebben we een ERP systeem ontwikkeld die je ondersteunt bij al jouw activiteiten. Het gevolg? Jij wint tijd en verhoogt je kwaliteitsstandaard, werkt efficiënter en klanten worden beter en vlugger bediend.


Pantheon ERP 

Voordelen

Alle informatie overzichtelijk in één systeem. Pantheon groeit met jouw bedrijf mee doordat ons platform functioneel is ingericht en daarmee flexibel in te zetten. Wij zijn een expert in bedrijfsprocessen en weten precies hoe afdelingen elkaar kunnen versterken, zodat jij een voorsprong kunt behalen op jouw concurrent.

  1. Betere online positie
  2. Maak data waardevol
  3. Visualiseer eenvoudig informatie
  4. Werken in de Cloud

Pantheon e-Commerce

e-Commerce

Betere online positie door integratie met ERP

Een geïntegreerde oplossing met jouw webshop voor het automatisch importeren van klantorders, klantgegevens en artikelinformatie. Heeft iemand iets besteld? Dan wordt de order direct doorgeschoten naar het magazijn en naar de facturatie. Zonder enige vertraging.

  1. Actuele artikelinformatie en artikelprijzen
  2. Inzicht in jouw doelgroep
  3. Orders en facturen staan automatisch klaar
  4. Voorraadbeheer

Meer informatie

Maak je data waardevol

BI en handige dashboards 

Welke onderdelen in jouw bedrijf doen het goed en welke niet? Wat is de omzet van een product in de afgelopen maand? Waar dreigen tekorten? Hoe is de voorraad van een bepaald product? Allemaal vragen die je snel wilt nagaan. Met Business Intelligence tools als QlikSense heb je een complete software voor analyses, dashboards en rapportages. Je kunt het op alle niveaus binnen de onderneming gebruiken, van management tot technische dienst.

Je maakt voortaan beslissingen op basis van volledige, meetbare en concrete cijfers.


Meer informatie
Pantheon BI

Klantverhalen

Klanten aan het woord

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening.

  • Het verhaal van Hagro Precisie

    Hagro is al sinds eind jaren '80 klant van Pantheon. Het bedrijf heeft stap voor stap al haar interne bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Dit is een groot onderdeel van de strategische bedrijfsvoering van Hagro. Om in...

    Lees meer...
  • Joosten - young animal nutrition

    Joosten - young animal nutrition is een familiebedrijf dat haar afnemers wereldwijd bedient met innovatieve producten en oplossingen op het terrein van jongdiervoeding. Het bedrijf kenmerkt zich door een sterke...

    Lees meer...
  • Over Waaijenberg

    Als grootste brommobiel en scootmobiel dealer van Nederland levert Waaijenberg Mobiliteit alle grote brommobiel en scootmobiel merken. Voor zowel nieuwe als jong gebruikte Canta’s, brommobielen en scootmobielen...

    Lees meer...
  • Het verhaal van GP Equipment

    GP Equipment BV, opgericht in 2007, is producent van uitrustingstukken voor grondverzetmachines. Vanaf het ontstaan streeft het bedrijf naar langdurige relaties en wordt de klant echt voorop gezet. Automatisering en het...

    Lees meer...

Klantverhaal Joosten Products BV

Klantverhaal

"Een ERP systeem is nooit ziek!"

- Jeroen van den Boomen, Productie en Kwaliteit - Joosten Products B.V.

Lees het volledige klantverhaal

Alle bedrijfsprocessen in één systeem

De krachten van onze ERP software

De kracht van Pantheon ERP is het verbinden en automatiseren van alle bedrijfsprocessen in één geïntegreerd systeem. Ongeacht of je nu op één locatie of meerdere locaties processen wil standaardiseren.

Pantheon ERP Software Brochure

Wil jij efficiënter werken met de ERP software van Pantheon?


Neem contact op