Nieuws van Pantheon Automatisering

De dag van de Systeembeheerder: van onmisbaar belang

Dag van de Systeembeheerder
Dag van de Systeembeheerder

 

Ieder jaar op de laatste vrijdag in juli (vandaag 29 juli) is het de 'Dag van de Systeembeheerder'. De Systeembeheerders zijn de stiekeme superhelden en hoeven zich nooit te vervelen. De eindeloze helpdesk tickets en vragen, het hele jaar accounts en wachtwoorden bijwerken, aanleggen van nieuwe netwerken en implementeren van nieuwe software. Ze staan niet vaak op de voorgrond, maar zijn eigenlijk onmisbaar!

 

 

SysAdmin Appreciation Day
'SysAdminDay' is acht jaar geleden in het leven geroepen door ict-professional Ted Kekatos. Na Vaderdag, Moederdag en de Dag van de Secretaresse wilde hij ook de systeembeheerder eens per jaar onder de aandacht brengen.

 

Het vaak onzichtbare, maar vooral ook onmisbare werk van systeembeheerders is in ieder bedrijf, van groot tot klein, van onschatbare waarde. Wij, van Pantheon, bedanken jullie voor alle hulp en geduld! Vergeet vooral niet om vandaag de systeembeheerder binnen jouw organisatie in het zonnetje te zetten, en de waardering te geven die hij/zij verdient. Want zijn/haar rol is nu belangrijker dan ooit.

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op