Nieuws van Pantheon Automatisering

Klantendag 14 maart 2023 - Pantheon Next: volgende generatie bedrijfssoftware

Pantheon Next - Ontmoet de volgende generatie Pantheon Bedrijfssoftware, Fort Voordorp, 14 maart 2023. 

 

Met Pantheon Bedrijfssoftware biedt Pantheon de komende jaren een platform voor ondernemend Nederland. Op 14 maart 2023 is de aftrap van een speciale klantendag met nieuwe makers in de schijnwerpers. Pantheon Next is samengesteld door Hans Siekerman, Tom van Noort en Maarten Brisko, diverse interessante gastsprekers en Pantheon softwareontwikkelaars.  

Het thema van de dag is "Pantheon Next" waarin Pantheon met haar palet aan producten en diensten een nieuwe positie inneemt. In maart viert Pantheon de toekomst van haar propositie met een selectie van de talentvolle makers van Pantheon, werkend vanuit verschillende disciplines en achtergronden. Wat hen bindt: een eigen signatuur en unieke klantbenadering.

 

Pantheon Next
Pantheon staat afgelopen 5 jaar volop in beweging en met haar 'Software for Life' visie presenteert Pantheon de nieuwe positionering en strategie van Pantheon Bedrijfssoftware. Vanwege diverse overnames en uitbreidingen op het gebied van producten en diensten bieden we een brede en waardevolle ondersteuning voor alle vitale bedrijfsprocessen. Gedurende de dag is er ruimte om kennis te maken met de producten van Pantheon, de medewerkers en natuurlijk elkaar. Klanten worden volledig op de hoogte gebracht van de volgende generatie bedrijfssoftware, nieuwe technologieën met waardevolle inzichten. Dé grootste update van afgelopen kalenderjaren!

Gedurende de middag vinden diverse kennissessies plaats met verbluffende technologieën.

 

Eindshow
Pantheon Next is slechts de trailer. We zijn namelijk altijd in beweging. Wat is jouw volgende stap? Aan de hand van eigen werk en samenwerkingen belooft het een prachtige dag te worden met waardevolle inzichten. Samen op expeditie. Staat het al in je agenda? Dinsdag 14 maart in Fort Voordorp Groenekan.

 

Meer informatie en aanmelden 

 

 

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op