Nieuws van Pantheon Automatisering

Pantheon Automatisering verhuist naar zelfgebouwd pand

Nieuw pand Pantheon Automatisering

In mei zijn wij officieel verhuisd naar een nieuw pand aan de Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen.

Nieuw hoofdkantoor

De laatste doos is over. Pantheon werkt voortaan vanuit een prachtig nieuw pand in Heerenveen, neergezet op een A-locatie tegenover het Abe Lenstra Stadion. Het pand is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A32 (Meppel-Leeuwarden). Daarnaast biedt de locatie voldoende parkeermogelijkheden. De vele ramen laten een enorme hoeveelheid licht binnen en de parkachtige omgeving aan de achterzijde zorgen voor een open en fijne werkplek.

Groei

Pantheon, voorheen gelegen aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen, zocht een nieuw pand voor haar hoofdkantoor. Ester Logtmeijer (Staflid Algemene Zaken) licht toe: "Leegstaande kantoren, huurpanden of een eigen bouwkavel, we hebben veel opties de revue laten passeren. Om uiteindelijk te concluderen dat een bouwkavel aan de Abe Lenstra Boulevard de beste locatie voor ons is en eigenlijk als enige kon voldoen aan het gewenste aantal m2. Mede door verschillende overnames is er behoefte aan een groter kantoor". Het nieuwe pand heeft twee verdiepingen en wordt volledig betrokken door Pantheon Automatisering. De afdelingen Algemene zaken, Research & Development, Support & Hosting en Business Unit noordoost verhuizen allemaal mee naar het nieuwe pand. Naast vaste werkplekken zijn er flexwerkplekken ingericht.

Uniforme uitstraling

De andere vestigingen, Deventer, Weesp en Son en Breugel, van Pantheon Automatisering krijgen ook een metamorfose. De medewerkers van de vestiging in Deventer zijn onlangs verhuisd naar hun voormalige pand. In samenwerking met een binnenhuisarchitect worden de panden ingericht volgens dezelfde stijl als het nieuwe kantoor in Heerenveen. Leuk detail: in het metselwerk van het pand in Heerenveen zijn de cijfers 1 en 0 verwerkt die naadloos aansluiten bij de IT gerelateerde werkzaamheden van Pantheon. De stijl is volledig in lijn met de frisse en innoverende visie en ambitie van Pantheon.

Met onze vier kantoren bieden we een mooie landelijke dekking. Mocht de situatie het weer toelaten, kom dan gezellig langs voor een bakje koffie.

Nieuw adres Heerenveen

Abe Lenstra Boulevard 30

8448 JB Heerenveen

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op