Pantheon AutomatiseringMissie en visie

Missie
Pantheon Automatisering heeft als doel een echt 'klantenbedrijf' te zijn, dat als zodanig als verlengstuk van bedrijven optreedt. Dit houdt in dat bij ons de klant centraal staat. Het gaat om úw oplossing.

Om tot tevreden relaties te komen is een evenwichtige combinatie van standaard ERP-producten, professionele dienstverlening en vooruitstrevende en bewezen technologie van belang. Pantheon wil hiermee op een positieve manier bijdragen aan het imago van de IT-industrie en slaagt daar al ruim 35 jaar in.

Visie
De implementatie van ERP-software dient bij te dragen aan de efficiëntie van een organisatie. Daarom ontwikkelen wij programmatuur die gestuurd wordt door de marktvraag. Omdat Pantheon dicht op de klant zit, levert het bedrijf werkbare software met functionaliteit die passend is voor de branche waarin de klant zich beweegt. En omdat automatiseren mensenwerk is, hecht Pantheon grote waarde aan de dienstverlening die past bij de emotie en taal van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Ambitie
Pantheon Automatisering wil niet de grootste zijn, maar wel de beste in applicatieontwikkeling en ontwikkeltechniek. Wij maken hierbij gebruik van IBM Power i-systemen.

Op basis van bewezen technologie en de beste software en dienstverlening streeft Pantheon ernaar zijn klanten in de Benelux de service te geven die deze verdienen. Wij zijn hierbij uw full-service implementatiepartner en bieden uw organisatie de flexibiliteit en continuïteit die het nodig heeft om succesvol te zijn.