Pantheon Partner

Partners en integraties

2Foqus Business Intelligence

Provelu heeft meer dan 17 jaar ervaring met innovatieve business intelligence oplossingen. Een deskundige, toegankelijke en nuchtere partner die je ondersteunt bij de digitale transformatie van jouw organisatie. Op zowel organisatorisch als technisch gebied.

Ons doel is om organisaties te helpen data gedreven te worden door gegevens te combineren en te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren om zodoende betere zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Wij richten de juiste dashboards voor je in, of ontwikkelen ze op maat. Daarmee maken we de behoeften van klanten, medewerkers en overige stakeholders inzichtelijk en kun je gegronde keuzes voor de toekomst maken. Hierbij zijn besparingen in geld en tijd van essentieel belang. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Inzicht in je organisatie is essentieel. Met de juiste kennis behaal je bedrijfsdoelstellingen op een eenvoudigere manier. De benodigde informatie staat vaak in meerdere systemen.

 

Provelu

 

"Heldere dashboards geven alle informatie over klanten, medewerkers en verkoopresultaten."

 

Onze Business Intelligence experts verbinden deze systemen met elkaar. Heldere dashboards geven je alle informatie over klanten, medewerkers en verkoopresultaten. Een uitstekende basis om jouw bedrijfsresultaten te verbeteren. Business Intelligence helpt je gefundeerde beslissingen te nemen, dankzij onze gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages.

Provelu is al jaren lang partner van Pantheon Automatisering en heeft voor haar software een aantal volledig dynamische management dashboards ontwikkeld die je alle informatie presenteren over de verkoop, inkoop, voorraad, debiteuren en crediteuren activiteiten.

Deze Quick start dashboards zijn in slechts enkele dagen i.p.v. weken of maanden te implementeren, hierdoor ben je in staat zeer snel over de juiste en gewenste informatie te beschikken. Deze dashboards zijn ook uit te breiden met data uit andere bronnen om indien nodig nog meer diepgang en analyse mogelijkheden ter beschikking te hebben.

 

 


 

Website:
www.2foqus.nl

 

Partners & koppelingen

Benieuwd met welke partners wij nog meer werken?


Partners