< p>

Secure TransferVeilig en vertrouwd elektronisch communiceren

Overheidsinstanties en banken vragen u tegenwoordig steeds vaker om gegevens digitaal aan te leveren. Het aanleveren van deze digitale informatie verloopt via Standaard Business Reporting (SBR). IB- en VpB-aangiftes zijn op dit moment enkel nog maar aan te leveren via SBR. Spoedig zullen ook ICP- en OB-aangiftes verplicht aangeleverd moeten worden via SBR.

Met Secure Transfer kunt u veilig en vertrouwd elektronisch communiceren met de overheid en banken. Of het nu gaat om een betaling of een belastingaangifte, Secure Transfer handelt dit op één uniforme wijze af. Of u nu een aangifte doet bij de Belastingdienst, een jaarrekening deponeert bij de KvK, kredietrapportages opvraagt bij de bank of een betaling of incasso (SEPA) indient bij Equens: met Secure Transfer kunt u zeker zijn van een vertrouwde omgeving die veilig uw digitale gegevens verstuurt en ontvangt.

Secure Transfer draait op de betrouwbare IBM server (Power System) en heeft een uniforme, veilige en integere werkwijze. U kunt gebruikmaken van archivering, fiattering en logging. Pantheon biedt u een dienst om uw huidige XML-bestanden te converteren naar het XBRL-formaat, dat nodig is om te communiceren via SBR. U kunt Secure Transfer installeren op uw eigen server en het is tevens beschikbaar als cloudoplossing.