Pantheon Business Consultancy

Pantheon Business Consultancy

Wij denken met je mee

Ervaring en inlevingsvermogen.

Pantheon Business Consultancy

Profiteer van de kennis van onze Business Consultants

De medewerkers van Pantheon Automatisering kunnen zich door hun ervaring en inlevingsvermogen uitstekend verplaatsen in jouw leefwereld. Iedere branche is uniek, en daarom zijn bijzondere kennisgebieden natuurlijk van belang. Daarbij is een vertaalslag tussen een functionele en technische omgeving eveneens van groot belang voor het stroomlijnen van jouw processen met de gekozen ICT-oplossing. De business consultants van Pantheon hebben kennis op al deze gebieden. Deze kennis gebruiken wij zowel bij de implementatie van de vaak bedrijfsspecifieke oplossing, als bij de ondersteuning van jouw organisatie. Business Consultancy maakt onderdeel uit van de oplossing, zodat je bedrijf een innoverende en flexibele bedrijfsvoering kan realiseren. Onze kracht: Wij denken met jou mee.


Altijd het beste advies

Altijd het beste advies

Professioneel en oplossingsgericht

De rol van onze Business Consultants gaat verder dan het geven van advies, wij zijn ook nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van een advies. Van het geven van adviezen op strategisch gebied, tot complexe ICT-vraagstukken. 

Binnen Pantheon kennen we verschillende consultants, de Commerciële Consultants en de Financiële Consultants. Zo bieden de Financiële Consultants ondersteuning bij de financiële bedrijfsvoering van onze klanten. Van controles, tot de jaarrekening en tussentijdse rapportages. 

Kennis en ervaring

Professioneel

Pantheon vindt het belangrijk dat je kunt rekenen op een stabiele omgeving en werkende applicaties. Pantheon heeft een professioneel team van support en consultants gereed om je te helpen. Wij zijn van mening dat domme vragen niet bestaan en nemen altijd de tijd voor je. Samen zorgen we voor een stabiele basis, zodat jij je kunt richten op de kerntaken. En jouw bedrijf kan groeien. 

Kennis en ervaring

We begeleiden je graag op weg

Mogen wij ook jou adviseren?

Neem contact op