Whitepaper AGF markt

Whitepaper

ERP software voor de AGF markt

Een interview met Paul van der Es, Pantheon Automatisering

Freshng software 

Versmarkt heeft specifieke software nodig

De versmarkt onderscheidt zich van andere markten, hierdoor zijn een aantal specifieke eigenschappen van belang bij de selectie van software. Kostprijsberekeningen en kwaliteitseisen, om zo te streven naar het hoogst haalbare resultaat. Het product moet voldoen aan veel wensen en eisen, de eisen die de consument stelt en de regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit.

Pantheon kent de markt als geen ander en in Freshng zijn de meest voorkomende bedrijfsprocessen gestandaardiseerd. De software sluit naadloos aan op de bedrijfsvoering. Daar bovenop is het mogelijk om extra functionaliteit of IT diensten af te nemen. Hiervoor is een breed scala aan specifieke functionaliteiten ontwikkeld die een extra toegevoegde waarde aan de ontzorging kunnen geven.

 

Actuele voorraad direct zichtbaar

Zo is het mogelijk om je loods te automatiseren met onze Loodsverkoop app. Met deze app kun je direct, vanaf de loodsvloer of hal, verkopen met behulp van een speciale applicatie die draait op mobiele apparatuur met Android of IOS, zoals RF-handterminals, tablets of telefoons. Hierdoor verandert het verwerken van de cash and carry verkopen van een arbeidsintensief, in een modern en efficiënt proces.

Naast de software om de handel in het versproduct in goede banen te stroomlijnen, biedt Pantheon ook WMS en 3PL software aan. Met deze vormen worden de logistieke processen goed in kaart gebracht.

 

Pantheon spreekt dezelfde taal

Het onderscheidende vermogen van Pantheon is, dat wij dezelfde taal spreken als onze klanten, geen lastige ICT termen, Pantheon praat in oplossingen. Wij kennen de markt, hebben ruime ervaring met de processen en weten wat de kritische succesfactoren zijn. Altijd klantgericht. Dienstverlening met een hoofdletter D.

 

"Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. Pantheon levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal."

- Paul van der Es, Pantheon Automatisering

Paul van der Es

Pantheon Automatisering

Paul van der Es, verkoopadviseur Freshng

Paul kent de markt als geen ander. Al meer dan 30 jaar houdt hij zich bezig met het zorgeloos handelen in de AGF branche door het gebruik van Freshng van Pantheon. 


Functie:
verkoopadviseur

Ervaring:
30+ jaar

Software:
Alles in één ERP (specifiek voor de versmarkt)


 

Freshng ERP software

 

 

Meer dan 1000 dagelijkse gebruikers werken succesvol met Freshng en ondersteunen daarmee hun dagelijkse werkzaamheden

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening. Onderstaand tref je een aantal klanten die graag hun verhaal delen.

 

Lees onze referentie verhalen

AGF klanten aan het woord

Pantheon review AGF software

Klantverhaal

"Een plezierige samenwerking en een snelle implementatie."

- Lolke Hoekstra, Hoek-Agro

Lees het volledige klantverhaal

een greep uit onze klanten

  • fresh2youlogo.png

  • Versland logo.png

  • mitofresh.png

  • Staay logo.png

  • united logo.png

  • fatels food group.png

Persoonlijk advies

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op