IBM i applicatie ontwikkeling en beheer

Gedegen en bewezen

IBM i applicatie ontwikkeling en beheer

Profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van IBM i.

IBM I applicatie beheer en ontwikkeling

Jarenlange kennis en ervaring met IBM oplossingen

Je bedrijf is altijd in beweging om concurrenten voor te blijven en klanten optimaal te bedienen. Maar biedt jouw bedrijfssoftware momenteel nog voldoende flexibiliteit om op deze veranderingen in te spelen? Wat is er in de toekomst nodig voor je software en bedrijfsprocessen? Naast software kan ook de keuze voor hardware meespelen. Zoveel vragen maken de keuze niet gemakkelijker. In automatiseringsland wordt wel eens te veel naar de korte termijn gekeken en dat is niet verstandig. Je bedrijf verdient een weloverwogen keuze te maken en een uitvoerig beslistraject aan vooraf te gaan. Pantheon heeft een jarenlange kennis van en ervaring met IBM Power oplossingen. Met onze uitgebreide dienstverlening en IBM specialisten in huis verstrekken we je inzicht en helpen we je graag een weloverwogen keuze te maken. 


Persoonlijk advies

Het IBM i maatwerkpakket

Strategisch onderhoud

Pantheon biedt volledig onderhoud op jouw pakket. Na een goede kennisoverdracht ben je verzekerd van de continuïteit van jouw systeem. De IBM i ontwikkelaars (ILE/Free RPG, Lansa en Coolplex) van Pantheon verzorgen het incident management en de wijzigingen en kunnen ook invulling geven aan grotere maatwerk projecten. De SLA hiervoor wordt klantgericht afgestemd en overeengekomen.

 

Persoonlijk advies

Onderhoud en beheer

Bestmate, Emis, Marketmaker, Odisy, Freshng Premium

Pantheon heeft de afgelopen jaren diverse pakketten overgenomen die op IBM i draaien. Nu en in de toekomst zorgt Pantheon voor kennisborging en voldoende capaciteit rondom deze applicaties. Binnen het team van IBM Services hebben deze pakketten een goede bedding. Afhankelijk van de levensfase heeft zo ieder systeem haar roadmap. Veelal gedreven door de wensen van de klant; voor de ‘standaard’ of in een maatwerkproject.

 

Detachering van IBM i ontwikkelaars

Extra kennis in huis

Detachering van IBM i ontwikkelaars

Wanneer bedrijfsprocessen veranderen of jouw organisatie wijzigt en je tijdelijke ontwikkelcapaciteit nodig hebt op je maatwerksysteem op IBM i, dan kan Pantheon hier invulling aan geven (RPG, Lansa of Coolplex). Het team van IBM Services biedt graag invulling aan jouw vraag. Contacteer ons voor meer informatie.


Neem contact op

Applicatie onderhoud

Complete ontzorging met Pantheon Hosting

Wanneer jouw pakket nog op een ouder IBM systeem draait en je overweegt om dit systeem te gaan vervangen of te gaan hosten, dan biedt Pantheon ook een schaalbare en betrouwbare hosting aan. Wij nemen alle zorgen uit handen rond de kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit van je bedrijfskritische IT-voorzieningen. 


Meer informatie
Applicatie onderhoud

Pantheon, jouw IBM Business Partner

Ontwikkel door met Pantheon

Pantheon, jouw IBM Business Partner

IBM blijft ontwikkelen en kondigt regelmatig nieuwe producten en nieuwe releases aan. Als IBM Business Partner volgen wij de ontwikkelingen op de voet en versterken wij de technische vaardigheden constant om jou beter van dienst te zijn. Onze medewerkers en onze monitoring software houden je systeem nauwlettend in de gaten. Toekomstige problemen kunnen hierdoor vaak proactief worden opgelost. Bij storingen zal een ervaren IBM i specialist op afstand of anders op locatie de problemen herstellen.

audit-scan bedrijfsprocessen

Pantheon next level traject

Er zijn diverse routes mogelijk voor je softwaremodernisering op IBMi applicaties. Ga je door met je huidige software of stap je over naar een nieuw standaard pakket? Of zoek je andere partijen in de markt die je software op solide wijze opnieuw gaan nabouwen. Pantheon biedt een next level route die het beste van de andere routes combineert. We passen de MVC-methode (Model View Controller) toe, een architectuur waarmee een appilicatie wordt gebouwd, waarbij de bedrijfslogica en de gebruikersinterface gescheiden zijn. Onze ontwikkelaars hebben vanuit hun jarenlage ervaring een stuk software gemaakt die van je huidige applicatie een risicoprofiel kan maken en beoordeelt op diverse criteria. Wij verstrekken je inzicht, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken. 

 

MVC methode

Wil je profiteren van de gedegen oplossing

Mogen wij ook jou adviseren?

Neem contact op