Pantheon Bedrijfsoftware

Wie wij zijn

Pantheon is een echt klantenbedrijf, een dienstverlener en softwareleverancier in één. Klanten van Pantheon doen zaken met de bron! We spreken de taal van de Nederlandse MKB ondernemer en kunnen handelen op het moment dat het nodig is.

Pantheon staat voor: kennis, ervaring, menselijke relaties, korte lijnen, no nonsense, nuchter & typisch Hollands, MKB, persoonlijk en loyaal.

En voor de beste signatuur en oplossing. Pantheon Bedrijfssoftware: de automatiseerder die je business begrijpt en die IT met een menselijke maat benadert.

Over Pantheon Automatisering

 

 

Onze missie

"Het rendement van onze klanten optimaliseren - een partner zijn die hun business echt begrijpt!"

 

 

Kernwaarden

Innovatie, continuïteit en klantgerichtheid

Pantheon Bedrijfssoftware ondersteunt middelgrote Nederlandse ondernemingen die actief zijn in handel en productie met geautomatiseerde oplossingen voor hun belangrijkste bedrijfsprocessen. Daarbij staan onze kernwaarden centraal: innovatie, continuïteit en klantgerichtheid.

Pantheon Automatisering spreekkamer

Bouwstenen

Pantheon Bedrijfssoftware

Met ons palet van producten en diensten bestrijken wij het totale bedrijfsproces en alle vitale bedrijfsprocessen.

 

  1. ERP – de hele keten van inkoop, magazijn, logistiek, productie, verkoop & e-Commerce.
  2. HRM – met modules en workflows voor alle onderdelen van het HR-proces.
  3. Salaris – voor complete en state-of-the-art salarisverwerking.
  4. Financieel – de complete boekhouding en financiële administratie.
  5. Hosting – het volledige beheer in betrouwbare en veilige handen.

 

onderscheidend vermogen

Wat maakt ons uniek?

Pantheon stelt zich nadrukkelijk op als klantenbedrijf. Het product en dienst worden ontwikkeld, aangeboden en beheerd onder één dak, daarbij staan de behoeften van de klant centraal.

  1. Pantheon ERP – een bijzonder rijke functionaliteit, moderne User Interface, betaalbaar en toegankelijk.  
  2. Pantheon HRM & Salaris: Best of Breed – een bewezen en zeer krachtige salarisadministratie met service verwerking en gebruikersvriendelijke en schaalbare HR modules.
  3. Specifiek op het gebied van Services op IBM Power i: Pantheon biedt haar afnemers diepgaande kennis, jarenlange ervaring en bovenal capaciteit/volume.  

Werkwijze

Wij kennen onze klanten - hun business, hun mensen, hun uitdagingen en successen

Pantheon Automatisering is al ruim veertig jaar actief. Met veel van onze klanten - veelal middelgrote handels- en productiebedrijven - hebben wij al vele jaren een intensieve en vruchtbare werkrelatie. Wij zijn met elkaar meegegroeid. Wij kennen hun business, hun mensen, hun uitdagingen en successen.

Wij beheersen ons vak; de automatisering. Onze eigen ontwikkelaars en consultants zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Via diverse overnames van toonaangevende marktpartijen (oa Bestmate, FIS, FMS, HRvan.nu en Freshng) heeft Pantheon zijn kennis en marktpositie door de jaren heen versterkt. Daarnaast werkt Pantheon samen met diverse toonaangevende business partners en pakketten (zoals o.a. Experius, 9Yard, ISP voor de digitale documentenstroom en Magento voor webshops en e-commerce). Zo blijven wij als Pantheon altijd aan kop en kunnen wij onze klanten te allen tijde van de beste software-oplossingen blijven voorzien.


Lees onze referentie verhalen
Pantheon Automatisering Heerenveen

Onze klanten

Typische klant van Pantheon 

De typische klant van Pantheon is een Nederlands handels- of productiebedrijf dat al langer actief is in zijn marktsegment en zich in de fase van verdere groei en optimalisatie bevindt. Het belang van innovatie is duidelijk, zolang het bijdraagt aan de output, stabiliteit en effectiviteit van de business. Organisch doorgroeien staat voorop. Loyaliteit, respect en dienstbaarheid worden op waarde geschat, en zo kan Pantheon deze afnemers optimaal van dienst zijn.

De afnemers van Pantheon Bedrijfssoftware hebben vaak al vele jaren een gevestigde positie in hun marktsegment. Maar tijd wordt steeds schaarser, de wereld verandert steeds sneller. Technologische ontwikkelingen gaan met de snelheid van het licht en de toekomst is vaak onzeker. Een betrouwbare en kundige partner in automatisering is daarom van levensbelang. Pantheon wil die partner zijn.

Pantheon Bedrijfssoftware richt zich op productie- en handelsbedrijven in Nederland in diverse branches, waaronder Technische Groothandel, Food/Pharma, AGF-markt, Fashion, Service verlenende handelsbedrijven, Assemblerende Groothandel en handelsorganisaties in de Automotive met 10 tot 500 medewerkers.

 

Pantheon Automatsering Rome

Pantheon

Historie

Het schitterende Pantheon in Rome is een van de best bewaarde gebouwen ter wereld. Het gebouw dankt zijn robuuste schoonheid en lange levensduur aan drie belangrijke factoren: innovatie, continuïteit en klantgerichtheid. *Dat zijn dan ook precies de kernwaarden van ons bedrijf. Vandaar dus onze naam Pantheon Automatisering.

*Destijds werden bij de bouw van het Pantheon de allernieuwste technieken ingezet. Tegelijkertijd baseerden de ontwerpers en bouwers zich op een schat aan jarenlange kennis en ervaring. En door de eeuwen heen paste het gebouw zich moeiteloos aan de veranderende behoeften van de gebruikers aan. Zo startte het Pantheon als romeinse tempel, maar werd het later omgevormd tot kerk. Zo bleef het continu in gebruik en onderhouden, tot op de dag van vandaag. Voila: innovatie, continuïteit, klantgerichtheid!

Pantheon Automatisering pand Heerenveen

Directie

"Pantheon Bedrijfssoftware bestrijkt het totale bedrijfsproces, waardoor wij klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij blinken uit door onze gezamelijke kennis en ervaring."

- Hans Siekerman, commercieel directeur 

 

Maak kennis met Pantheon

Wil je ons beter leren kennen?


Neem contact op