RPG ILE detachering

Detachering

RPG ILE detachering

Pantheon Automatisering is in staat om de hoge efficiĆ«ntie die RPG-ontwikkelaars hebben in het opbouwen van applicaties, te continueren in een moderne omgeving met webapplicaties en Model View Controller concept. 

Haal extra kennis in huis

Detachering van IBM i ontwikkelaars

Naast bedrijfssoftware en strategisch onderhoud en beheer leveren wij onze klanten ook tijdelijk extra mankracht door middel van IBM i detachering op je maatwerksysteem. Heeft jouw bedrijf behoefte aan (tijdelijke) extra ondersteuning? Neem contact met ons op en ontmoet ons team van specialisten.

 

Neem contact op  

Informatie detachering

Team van specialisten

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van IBM i, RPG, Lansa of Coolplex. Zij hebben praktijkervaring in uiteenlopende organisaties en kunnen jouw team direct ondersteuning bieden bij langdurige projecten of een tijdelijk capaciteitstekort. Korte lijnen zorgen voor vlot, helder en eenduidig klantgericht communiceren. Dat typeert onze werkwijze volgens onze klanten. We onderscheiden ons met diepgaande technische kennis van IBM Power en hebben een flexibele en klantgerichte werkhouding.

Haal kennis in huis

We helpen je graag een handje.

Neem contact op