Nieuws van Pantheon Automatisering

Pantheon Automatisering specialist in Bedrijfssoftware

Pantheon Automatisering

De groei van afgelopen jaren heeft zich ook in 2021 doorgezet. Vanuit een strategisch beleid, gericht op productontwikkeling in combinatie met zeer professionele dienstverlening, is Pantheon Automatisering erin geslaagd te blijven groeien. Niet alleen op het gebied van ERP- en HRM-software, maar ook wat betreft het aantal klanten en collega's, jonge goed opgeleide IT'ers met kennis van bedrijfsprocessen. Als specialist in bedrijfssoftware in het MKB Nederland willen wij het rendement van onze klanten optimaliseren - een partner zijn die hun business echt begrijpt! Dat is onze missie!

 

Pantheon profileert zich als een echt klantenbedrijf en biedt een breed scala aan producten en diensten. Voor steeds meer bedrijven en organisaties uit verschillende branches is Pantheon een verlengstuk op het gebied van IT en bedrijfssoftware. Alle softwarepakketten van Pantheon zijn ook beschikbaar in de cloud en een toenemend aantal klanten maakt gebruik van onze betrouwbare en veilige hosting.

 

Zonder R&D geen toekomst
Om met onze bedrijfssoftware vooruitstrevend te blijven en in te kunnen blijven spelen op ontwikkelingen in de markt investeren we slim en efficiënt in productontwikkeling en innovatie. Dit is terug te zien in onze softwarepakketten Pantheon ERPPantheon Financieel en Pantheon HRM. Ook koppelingen met prachtige producten zoals QlikSense (Business Intelligence)Magento (webshops) en ISProjects voor het automatisch inlezen van digitale facturen maken onze producten rijk aan functionaliteit en gebruikersgemak.

Pantheon ERP biedt onder andere handels- en productiebedrijven in het Nederlandse MKB een flexibele oplossing die meegroeit met de organisatie, veranderende klantwensen en organisatiestructuur. In onze optiek is het pakket veelal geen eindpunt van een implementatie maar eerder een vertrekpunt, gericht op de toekomst van het bedrijf. Voor handelsbedrijven die standaard, laagdrempelig en met lokale ondersteuning hun bedrijfsprocessen willen automatiseren, is er Pantheon ERP online. Dit is een volwaardig ERP-pakket dat beschikbaar is in de Cloud.

Afgelopen jaar koos een aantal grote organisaties in Nederland voor Pantheon Financieel Financieel als 'stand alone' boekhoud- en rapportagesysteem. Dit pakket heeft een goede reputatie, zeker in combinatie met de ERP-functionaliteit op het gebied van in- en verkoop, voorraad, service, projecten en productie. Door een sterke integratielaag is Pantheon Financieel bovendien goed te koppelen aan andere of eigen logistieke bedrijfssoftware.

 

Continuïteit met behoud van het goede
In 2018 is Pantheon HRM geannonceerd, de sterk verbeterde opvolger van het vertrouwde en bekende EMIS Salarispakket. Met behoud van de goede elementen van EMIS is er een volledige vernieuwing gerealiseerd met een vernieuwde User Interface, schaalbaar, full web, mobile en dashboard-gedreven. Een aantal klanten is direct overgegaan op de uitgebreide versie: Pantheon HRM+. Met Pantheon Salaris Online, de dienst om jouw salarisverwerking uit te besteden tegen een scherp tarief, spelen we bovendien in op de marktvraag naar salarisverwerking als service. 

In 2020 is HRvan.nu onderdeel van Pantheon Automatisering. HRvan.nu en Pantheon werken sinds 2019 samen en hebben al diverse projecten gedaan en flink geïnvesteerd in een integratie van beide producten. 'HRvan.nu is altijd een beetje het klassieke verhaal geweest; te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. We hebben een sterke groeiambitie in functionaliteit, professionaliteit en ook in omvang. Door deze overname zien we veel kansen om HRvan.nu uit te breiden en daardoor de werkzaamheden van onze gebruikers verder te vereenvoudigen,' aldus Marcel la Brijn, directeur van HRvan.nu en nu directeur HR-software bij Pantheon Automatisering. HRM-software past uitstekend in het portfolio van Pantheon Bedrijfssoftware, omdat Pantheon al veel ervaring heeft met salarissoftware.

 

Bijzondere functionaliteit 
Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een standaardoplossing die goed aansluit op hun bedrijfsvoering. Pantheon speelt daar sterk op in met zijn softwareproducten Pantheon ERP, Pantheon HRM & Salaris, Pantheon Financieel en Pantheon Hosting die flexibel, schaalbaar en betaalbaar zijn. Voor bedrijven die graag specifieke functionaliteit willen, heeft Pantheon een team specialisten. Deze specialisten hebben brede kennis op het gebied van bedrijfsprocessen in en kunnen deze software op maat ontwikkelen. Pantheon Bedrijfssoftware blinkt uit in haar branchegerichtte oplossingen en richt zich op productie- en handelsbedrijven in Nederland in diverse branches, waaronder Technische Groothandel, Food/Pharma, AGF-markt, Fashion, Serviceverlenende handelsbedrijven, Assemblerende Groothandel en handelsorganisaties in de Automotive met 10 tot 500 medewerkers.

 

Blik vooruit
Pantheon is een puur Nederlandse organisatie en helpt bedrijven al vier decennia lang met het automatiseren van bedrijfsprocessen in verschillende branches. Bedrijfsprocessen automatiseren is onze passie. Dit zien wij terug in de uitgesproken waardering van onze trouwe klanten. Ook voor 2021 zijn er weer prachtige nieuwe uitdagingen en kansen waar we ook dit jaar vol voor gaan! Met Pantheon Bedrijfssoftware bestrijken wij nu het totale bedrijfsproces en alle vitale bedrijfsprocessen:

  • ERP - de hele keten van inkoop, productie, magazijn, logistiek, verkoop & e-commerce
  • Financieel - de complete boekhouding en financiële administratie
  • HRM - met modules en workflows voor alle onderdelen van het HR-proces  
  • Salaris - voor complete en state-of-the-art salarisverwerking
  • Hosting - volledige beheer in betrouwbare en veilige handen

 

Pantheon Automatisering B.V.
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen

T: 0513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op