Pantheon Trainingen

Pantheon Trainingen

Sneller aan de slag met de software

Voorkom productiviteitsverlies door trainingen.

Pantheon Trainingen

Trainingen leiden tot een optimaal ERP gebruik

Jouw gebruikers moeten uiteraard weten hoe ze met de nieuwe software moeten werken. Pantheon verzorgt de training aan de medewerkers, waardoor zij sneller en beter aan de slag kunnen met de nieuwe software.


Effectief werken

Altijd de juiste instructies bij de hand

Effectief werken

Als klant van Pantheon, kun je gebruik maken van onze trainingen en effectief leren werken met de applicatie(s). Deze trainingen worden ondersteund door een elektronische handleiding, zodat de werknemers altijd de juiste instructies bij de hand hebben. Pantheon voert de trainingen zelf uit, maar streeft daarbij naar echte kennisoverdracht. De medewerkers zetten samen met de applicatie een stap vooruit. Er is dus steeds een component van kennisoverdracht in beide richtingen. Ook werkt het concept 'train-de-trainer' in beide richtingen. Pantheon is altijd op de hoogte van de werkwijze van de klant en kan dit beter vertalen naar de oplossing.

De juiste ondersteuning

Voorkom productiviteitsverlies

Je wilt natuurlijk een strakke aansluiting tussen jouw bedrijfsvoering en ICT. Daarom is zowel de implementatie, als het gebruik van ICT-middelen door de medewerkers van jouw organisatie heel belangrijk. De medewerker moet zich herkennen in de processen en de tooling van de ICT-oplossing. Ondersteuning van de bedrijfsvoering betekent immers dat de medewerker zijn of haar werkzaamheden goed kan uitvoeren met behulp van de applicaties.

De juiste ondersteuning

We maken je graag nog slimmer en wijzer

Mogen wij ook jou adviseren?

Neem contact op