Pantheon Maatwerk

Pantheon Maatwerk

Uitbreiding door klant specifieke functionaliteit

Voor specifieke wensen en uitbreiding.

Pantheon Maatwerk

Functionaliteit voor klant specifieke wensen

Om te kunnen inspelen op de niet-generieke componenten van jouw bedrijfsvoering en om te kunnen voldoen aan uw bedrijfsdoelstellingen, hecht Pantheon Automatisering veel waarde aan de functionele kennis van zijn medewerkers. Om ervoor te zorgen dat wij jou goed begrijpen, combineren wij functionele kennis met een bewezen technische onderbouwing. Ook investeren wij in het verkrijgen van kennis, waardoor wij als bedrijf continu blijven innoveren en onze markt blijven begrijpen.


  Neem contact op

Pantheon Maatwerkoplossing

Jouw wens, onze geschikte oplossing

Levering maatwerk

Wanneer onze standaard oplossingen niet voldoen aan je behoeften, dan kunnen wij bovenop de standaard ook maatwerk functionaliteiten leveren. Onze klantbegeleiders denken mee en zorgen voor een goed werkende oplossing. Samen inventariseren we de wensen en eisen en werken we uit wat er precies gemaakt moet gaan worden, hoe het er uit komt te zien en wat de ontwikkelkosten zijn. We vinden dat je als klant zo min mogelijk risico moet lopen. Zo adviseren we soms om geen maatwerk te nemen omdat het maatwerk meer kost dan het oplevert. En soms vinden we dat er ergens een enorm besparingspotentieel onbenut blijft.

Kwalitatieve oplossingen

Maatwerk van derden

Pantheon biedt je de mogelijkheid oplossingen van derden te koppelen aan de software. Ondanks dat Pantheon Bedrijfssoftware in basis al zeer compleet is, kunnen we niet zonder partners om onze kennis en mogelijkheden verder uit te breiden. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Bekijk de lijst van bestaande koppelingen en partners. 


Meer informatie
Pantheon Maatwerk van derden

Nog completer werken?

Mogen wij ook jou adviseren?

Neem contact op