Pantheon e-Commerce

Pantheon e-Commerce

Succesvol met Pantheon e-Commerce

Meer efficiëntie, betere klantervaring en meer verkopen.

Demo aanvragen

Pantheon e-Commerce

E-Commerce webshop & ERP

Door de combinatie van ERP en Pantheon e-Commerce kun je het voorraadbeheer, het bestelproces en de orderafhandeling vergaand automatiseren. Dat bespaart tijd en geld! Maar dat is niet het enige, je bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Zo kun je meer klanten bedienen en meer verkopen. Bij Pantheon is jouw webshop volledig geïntegreerd met Magazijn, Voorraadbeheer en Financieel, zodat jij tijd over hebt voor waar het echt om gaat: extra dienstverlening!


Voordelen van Pantheon e-Commerce

Automatisering

Volledig geïntegreerd in de website

Veel groothandels hebben een uiteenlopend productportfolio of bieden samengestelde artikelen aan. Met een ruim en diep assortiment moet je alles wel op orde hebben, want een incourante voorraad, levering of bewerking kan hoog in de kosten oplopen. Door je webshop te koppelen aan Pantheon Bedrijfssoftware voer je nooit meer handmatig orders in en beheer je eenvoudig artikelen met een actuele voorraad.

ERP Logistiek

Warehouse Management Systeem

Voorzie uitgaande goederen van een EAN code of een klantspecifieke barcode en krijg grip op het logistieke proces. 


Meer informatie
ERP Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Regel het proces van order tot levering. Lever vaker in een keer uit, bespaar kosten en verhoog je klanttevredenheid.


Meer informatie

Pantheon Klantverhaal Hagro Precisie

Klantverhaal

"Ongeveer 20 procent wordt online besteld. Dit is vrij bijzonder in B2B bij een markt die zo praktijkgericht is. Daar mogen we best trots op zijn! Wij maken het gewoon een stuk makkelijker voor de klant."

- Dirk de Groot, Hagro Precisie B.V.

Lees het volledige klantverhaal

Website koppeling

Webshop starten of koppelen?

Pantheon Webshop is een standaardwebapplicatie voor business-to-business transacties. Wil je starten met een webshop en heb je specifieke wensen? Denk bijvoorbeeld aan huisstijl en design of business to consumer. Hiervoor werken wij samen met onze partner 9Yards. Heb je al een webshop? Geen probleem, we koppelen je Pantheon Voorraadbeheer aan je webshop en brengen de hele verkoop- en voorraadadministratie bij elkaar in een systeem. Pantheon heeft vele ervaring met het koppelen van webshops van verschillende aanbieders. Met Pantheon heb je één partner om alle bedrijfsprocessen te optimaliseren van order tot factuur.

 

Partners

Neemt werk uit handen

Pantheon Customer Service

Met de Customer Service module van Pantheon e-Commerce laat je klanten zelf storingsmeldingen doen en retouren melden. Ook blijven je klanten steeds op de hoogte als zij de status van hun storingsmelding opvragen. Dit betekent minder werk voor de serviceafdeling, maar belangrijker, een hogere kwaliteit van je dienstverlening! Wil jij ook het maximale resultaat halen uit jouw dienstverlening? Met Pantheon Service heb je alles wat je nodig hebt om servicegericht te werken.

 

Neem contact op

 

 

 

We begeleiden je graag op weg

Wil jij ook meer verkopen met minder handelingen?

Neem contact op