FIS FMS

Gedegen en bewezen

Kwaliteit en Continuïteit van FIS/FMS 100% gewaarborgd

De functionaliteit van FIS/FMS is van een ongeëvenaarde rijkdom.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

FIS/FMS financiële bedrijfssoftware

FIS/FMS bij Pantheon in goede handen

In november 2019 nam Pantheon Automatisering de financiële bedrijfssoftwarepakketten FIS en FMS over van UNIT4. Een weldoordachte keuze, want de functionaliteit van FIS/FMS is van een ongeëvenaarde rijkdom, naast de enorme robuustheid en betrouwbaarheid van deze toonaangevende financiële pakketten. De klantenlijst van FIS/FMS telt dan ook, naast een fors aantal Nederlandse gemeenten, grote en bekende namen, waarvan de De Mandemakers Groep en Detailresult Groep (o.a. Dirk en DekaMarkt) slechts twee min of meer willekeurige voorbeelden zijn. 

Voordelen FIS/FMS

De combinatie van pakket en machine is onverslaanbaar


Het eerste wat opvalt aan FIS/FMS is de ongelooflijke hoeveelheid functionaliteit, waarbij het bijzonder is dat al die functionaliteit is ontwikkeld in samenspraak met de klanten van FIS/FMS. Niet voor niets weet FIS/FMS al vele jaren, zo niet decennia lang, het financiële reilen en zeilen van Nederlandse gemeenten, grote transport- en havenondernemingen en grote en aansprekende ondernemingen in handel en industrie te regelen en te stroomlijnen. FIS/FMS is bij uitstek een Best of Breed financial system, het laat zich gemakkelijk combineren en integreren met andere systemen en modules. Denk daarbij o.a. aan de verschillende pakketten voor inkoop en logistiek, maar ook aan specifieke eigen maatoplossingen van bedrijven en organisaties.

 1. Rijke functionaliteit
 2. Volwassen doorontwikkelde software-oplossingen; geen bugs. geen uitval
 3. Gemakkelijk te integreren met andere pakketten
 4. Gewaarborgde API's
 5. Nieuwe releases eenvoudig zelf installeren
 6. Beschikbaar on premise en via Hosting
 7. Onderhoud en ontwikkeling 100% gewaarborgd
 8. Voldoet aan nieuwste wettelijke vereisten
 9. Dedicated team, financiële expertise
 10. Service- en klantgericht
 11. Alles onder één dak: service, onderhoud en Hosting

Kennis en ervaring

Onderhoud blijft gewaarborgd

FIS/FMS bevindt zich in de levensfase van rijpe volwassenheid. Dat zou het gevaar met zich mee kunnen brengen dat deze niet langer geupdate en onderhouden zouden kunnen worden. Daarvan is bij Pantheon echter geen sprake, het onderhoud is daar voor honderd procent gewaarborgd. "We kunnen echt nog wel tien of twintig jaar zo door!", zegt Paul Donderwinkel, senior sales manager Pantheon. Aldus garandeert Pantheon de continuïteit van FIS/FMS voor haar klanten. En dat niet alleen, de ontwikkelaars van Pantheon zorgen er voor dat FIS/FMS ook op de nieuwste ontwikkelingen is voorbereid. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld:

 1. Betalingsverkeer (inclusief o.a. nieuwe bankformaten)
 2. Billing
 3. Wettelijke wijzigingen en vereisten
FIS/FMS rapportage

FIS FMS overzicht

Medewerker quote

"De implementatie van een nieuwe release kan binnen één dag uitgevoerd zijn."

- Paul Donderwinkel, senior sales manager - Pantheon Automatisering

 

Ervaren team met financiële experts

FIS/FMS wordt bij Pantheon ondersteund en onderhouden door een hecht en zeer ervaren team van consultants en ontwikkelaars. De consultants hebben zonder uitzondering een financiële achtergrond. Dat zorgt er voor dat zij gelijkwaardige gesprekspartners zijn voor de gebruikers van FIS/FMS, en dat zij soms zelfs adviseren over financiële zaken.    

We geven je graag advies

Pantheon Bedrijfssoftware ondersteunt specifieke en complexe financiële processen. Waarbij ‘maximaal’ betekent: kwalitatief hoogwaardig, klant- en servicegericht, betrouwbaar en robuust.

Neem contact op