AGF software ERP

AGF Branche

Loodsverkoop App

Efficiënt verkopen vanaf de loodsvloer of hal met een speciale applicatie. 

Demo aanvragen

Freshng AGF software

Directe verkoop vanuit de loods met loodsverkoop app

Met Loodsverkoop App kun je direct, vanaf de loodsvloer of hal, verkopen met behulp van een speciale applicatie die draait op mobiele apparatuur met Android of IOS, zoals RF-handterminals, tablets of telefoons. Je verkoopt uit jouw loods, uit de actuele of vrije voorraad. Dankzij een draadloze WiFi-verbinding en uw Freshng software. Hierdoor verandert het verwerken van uw cash and carry verkopen van een arbeidsintensief, in een modern en efficiënt proces. Het bespaart je uren op een werkdag.

 

Freshng ERP software

 

 

 

 

 

AGF Loodsverkoop software

AGF Loodsverkoop

Specificaties module

De loodsverkoop app komt tot stand via een Wifi verbinding. Het is ook mogelijk om op afstand via een VPN verbinding een loodsverkoop tot stand te brengen. Bij de implementatie wordt een site survey uitgevoerd  ten behoeve van de juiste plaatsing van de zenders en ontvangers in de loods. Hierdoor wordt een optimale draadloze dekking bereikt. De module is platform onafhankelijk zodat je met de app zowel via Android als IOS kunt gebruiken.

De app is eenvoudig te bedienen en heeft een moderne Google look & feel. De kleuren kunnen op conform huisstijl of op individueel niveau ingesteld worden. 

De loodsverkoop app is volledig geïntegreerd met de standaardfunctionaliteit van Freshng. Hierdoor zijn alle actuele gegevens direct zichtbaar in de module. En is er een order historie zichtbaar.

AGF loodsverkoop

Uitgebreide mogelijkheden

Door het werken met de app ervaren de gebruikers veel gemak. Zij kunnen automatisch leveren en de afleverbon printen of mailen volgens de uitvoer van de relatie. Een artikel scannen, de voorraad tonen in een andere kleur. Zij kunnen automatisch factureren en de factuur printen of mailen volgens de uitvoer van de relatie. Verder kunnen zij tariefsartikelen invouren en adviesprijsverhogende kostencomponenten toevoegen. 

Het scherm is te kantelen, zodat meer regels getoond kunnen worden. Je kunt eenvoudig door de voorraadregels heen scrollen en bij het aanmaken van een order, blokkeert het programma bij een limietoverschrijding. 

AGF ERP software

Voordelen Loodsverkoop app

Profiteer van de voordelen

Meer weten over loodsverkopen?

Neem contact op

 

 

*De loodsverkoop app is een extra functionaliteit (module) van Freshng, de ERP oplossing voor de AGF branche van Pantheon Bedrijfssoftware.