• support.png

Pantheon support

Zorgeloos en professioneel beheer

Focus op je continuïteit met de snelle en goede support van Pantheon.

 

Pantheon Support

We helpen je graag!

Een betrouwbaar ICT-systeem is belangrijk voor jouw organisatie en succes. De ICT infrastructuur mag je natuurlijk niet in de steek laten. Pantheon levert snelle en goede support voor alle door ons ontwikkelde en geleverde software. Dit doen wij met behulp van onze supportafdeling die ondersteuning biedt, direct deskundig antwoord op je vragen geeft en beschikt over communicatielijnen om problemen 'op afstand' te bekijken en op te lossen. Met een servicecontract kunt u een beroep doen op de specialisten van onze helpdesk. De SLA (Service Level Agreement) is klantgericht op te stellen.


Download Teamviewer  Neem contact op

Pantheon Beheer

Beheer

Zorgeloos werken

Een SLA-contract garandeert dat jouw bedrijfstoepassingen meegroeien met de vooruitgang ten aanzien van techniek, marktontwikkelingen en regelgeving door de overheid. Met een SLA-contract ben je tevens verzekerd van kennisborging. Bij elke ERP-applicatie past een ander SLA-contract, waarvoor je terecht kunt bij Pantheon Automatisering. Wij helpen je graag verder.

Pantheon Support

Hulp op afstand

Pantheon biedt je de mogelijkheid om je op afstand van dienst te zijn. Via onderstaande button kun je Teamviewer downloaden. Wanneer het programma opent, kunnen wij met je meekijken en de wenselijke support verlenen.


Download Teamviewer
Pantheon hulp op afstand

Direct deskundig antwoord op je vragen

Een betrouwbaar ICT-systeem is belangrijk voor jouw organisatie en succes!

Neem contact op