Nieuws van Pantheon Automatisering

Nieuwe positionering Pantheon Automatisering

Nieuwe positionering Pantheon Automatisering

Strategisch beleid en groei Pantheon leiden tot nieuwe positionering en volledige vernieuwing van de huisstijl, website en kantoorpanden.

Heerenveen, 2 november 2021 - IT-dienstverlener Pantheon lanceert haar nieuwe positionering en huisstijl. Het strategische beleid van Pantheon heeft de afgelopen jaren geleid tot een sterke groei. Niet alleen op het gebied van ERP- en HRM-software, maar ook wat betreft het aantal klanten en collega's, goed opgeleide IT'ers met kennis van bedrijfsprocessen. Het bedrijf heeft haar positie in bedrijfssoftware voor productie en handel nog verder uitgebreid en wil duidelijk en eenduidiger communiceren. Hans Siekerman, commercieel directeur: "Wij waren al een tijdje toe aan een nieuwe huisstijl, een die past bij onze omvang en de vernieuwingen die wij afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Onze relaties weten nu wel dat wij in deze markt onze plek hebben veroverd, zij kennen ons en onze USP's."

 

Pantheon bouwt sinds zijn oprichting innovatieve maatwerk IT-oplossingen. Begin vorig jaar zijn we gestart met het herdefiniëren van onze bedrijfsstrategie. In een traject van enkele maanden, waarbij een uitgebreide externe analyse en interne analyse met input van onze medewerkers, klanten en MT leden centraal stond, formuleerde Pantheon haar nieuwe bedrijfsstrategie. De nieuwe profilering gaat gepaard met de introductie van een nieuwe huisstijl, positionering, kantoorinrichting en website op www.pantheon-automatisering.nl. Vanwege de beperkingen voor een groot evenement zal de presentatie van onze rebranding en bedrijfsidentiteit tijdens een feestelijke bijeenkomst helaas nog even op zich laten wachten. 

 

 

 

Nieuw logo
Het oude logo, die al in 1986 werd geïntroduceerd, blijft zijn vorm behouden. Er is gekozen voor een rustige, maar krachtige aanpassing waarbij de herkenbaarheid blijft. Doordat het logo nu eenvoudig aan te passen is naar oplossingen, kunnen we helder én herkenbaar onder dezelfde naam communiceren. We kunnen nu meer en meer totaaloplossingen en brancheoplossingen aanbieden en communiceren onder dezelfde naam. Dat past bij ons strategisch beleid én is precies wat we willen uitstralen. Pantheon Bedrijfssoftware bestrijkt het totale bedrijfsproces en alle vitale bedrijfsprocessen: Pantheon ERP, Pantheon HRM, Pantheon Salaris, Pantheon Financieel en Pantheon Hosting.

Eindelijk een partner die jouw business begrijpt!
Pantheon ondersteunt met name middelgrote Nederlandse ondernemingen die actief zijn in handel en productie met geautomatiseerde oplossingen voor hun belangrijkste bedrijfsprocessen. Daarbij staan onze kernwaarden centraal: innovatie, continuïteit en klantgerichtheid. Passend bij onze 'Werk samen met Pantheon Bedrijfssoftware' boodschap: "We helpen onze klanten naar meer rendement, minder gedoe en meer focus - eindelijk een partner die jouw business begrijpt!" Een slogan die al jarenlang de basis is voor onze dienstverlening en ons bedrijf. Door diverse overnames en kansen in de markt versterkt Pantheon haar aanbod om klanten beter te bedienen. Door deze drijfveer af te stemmen op specifieke klantwensen en te combineren met een sterke servicegerichtheid, bouwt Pantheon aan een sterke, betrouwbare relatie met zijn/haar klanten.

 

Pantheon Automatisering
"Met deze profilering markeert Pantheon de ontwikkeling die het in 40 jaar heeft doorgezet tot IT-dienstverlener en kenniscentrum voor écht alle vitale bedrijfsprocessen", aldus Hans Siekerman. "We zijn een gezond bedrijf van doeners en denkers, met 120+ medewerkers, aansprekende klanten en een belangrijke positie in het MKB, met name in de productie- en handelsmarkt. We stellen onze specialistische kennis beschikbaar voor onze klanten. We ondersteunen op die manier bedrijven om nog beter business te genereren uit hun activiteiten."

 

Ontwikkelingen en blik vooruit
Benieuwd naar alle ontwikkelingen van ons bedrijf? Je leest er alles over in een uitgebreider persbericht over Pantheon Bedrijfssoftware en onze strategische overnames voor het uitbouwen van ons portfolio en dienstenpakket.

 

Pantheon Automatisering
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen
T:  0513 - 657 357
E:  info@pantheon-automatisering.nl

Mediacontact
Bodine Ploeg
Wendy Dijkhuizen
E:  marketing@pantheon-automatisering.nl

Pantheon Bibliotheek
Klantverhalen

 

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op