Nieuws van Pantheon Automatisering

Overname Hulst Computer Systems B.V.

Overname Hulst Computer Systems B.V.

Pantheon breidt verder uit met overname IT-bedrijf Hulst Computer Systems B.V..

Heerenveen, 12 januari 2022 IT-dienstverlener Pantheon heeft IT-bedrijf Hulst overgenomen. Het is de derde overname van het bedrijf in korte tijd na de acquisitie van Freshng vorig jaar januari. Hiermee zet de consolidatieslag zich voort bij software waarmee handelsbedrijven vitale bedrijfsprocessen automatiseren.

Hulst Computer Systems B.V. is al meer dan 30 jaar een onafhankelijk softwarehuis, dat zich specialiseert in programmering, consultancy, application hosting en de verkoop van handelsproducten rond IBM Power computersystemen. Door de krachten te bundelen verovert Pantheon nog meer terrein binnen het handel segment. Inmiddels heeft Pantheon al meer dan 500 klanten waarvan een groot gedeelte handelgedreven. Pantheon begrijpt waar handelsbedrijven om draaien of dit nu een food-, technisch-, pharma-, automotive- of agf bedrijf betreft.  

 

Unieke aanpak
"Wat Hulst zo bijzonder maakt is hun unieke, persoonlijke klantbenadering en aanpak. Dat zien we terug in de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die Hulst levert. De cultuur, visie en missie sluiten naadloos aan op die van Pantheon. Daarmee zijn ze een mooie aanvulling op onze portefeuille," auldus Hans Siekerman, commercieel directeur Pantheon Automatisering.

Berend Hulst, oud-directeur Hulst Computer Systems, en Henk Lankman, algemeen directeur Pantheon Automatisering, benadrukken het vertrouwen en zijn blij met deze overname. "We zien een sterke groei in de markt en met de overname zijn we overtuigd de kwaliteit, continuïteit en de toekomst van de producten en diensten voor de klanten van Hulst te waarborgen", legt Berend Hulst uit. "Naast het behoud van de kennis en kunde is met de overname van de medewerkers ook capaciteit aan dienstverlening van Pantheon gegarandeerd. Op deze wijze waarborgen we het hoge niveau van dienstverlening en kunnen we verder groeien, met nieuwe collega's met de juiste mindset", vertelt Henk Lankman.

 

Krachtig Cloud fundament
Pantheon neemt het beheer en de ondersteuning van de IT-infrastructuur volledig op zich. De servers verdwijnen hoe langer hoe meer in bedrijven. Het beheer ervan blijft uiteraard nodig, maar wordt meer en meer uitbesteed. "En dat is nu precies een kolfje naar onze hand! Pantheon heeft de expertise en het volledige beheer in eigen huis, waardoor we klanten kunnen voorzien van de groei en capaciteit die zij nodig hebben, volledig op maat," aldus Roel Krikke, manager beheer en support.

 

Toekomstperspectief
Pantheon biedt toegevoegde waarde en perspectief rondom het 4/TRADE pakket van Hulst. Door de focus op data en modulaire opbouw is Pantheon ERP flexibeler in te zetten, zo luidt de claim. Een ander voordeel is de sterke integratie met andere bedrijfsprocessen, zoals HR en Salaris.

Wij verwelkomen alle nieuwe collega's & klanten. Samen op naar de volgende mijlpalen voor Pantheon Bedrijfssoftware!

 

Pantheon Bedrijfssoftware
Pantheon is al ruim 40 jaar een betrokken partner die met kennis en ervaring klaar staat voor de IT-vraagstukken van de Nederlandse MKB. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere succesvolle overnames gedaan. Samen met de overname van de medewerkers van Hulst beschikt het bedrijf over 130 medewerkers en een landelijke dekking met vier vestigingen.

 

Hoofdvestiging
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen
T:  0513 - 657 357
E:  info@pantheon-automatisering.nl

 

Mediacontact(en)
Bodine Ploeg
Wendy Dijkhuizen
E:  marketing@pantheon-automatisering.nl

 

Pantheon Bibliotheek
Klantverhalen

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op