Nieuws van Pantheon Automatisering

HRM software voor complexe uitdagingen

Pantheon HRM Financieele dagblad

HR is een van de meest besproken onderwerpen op de werkvloer. Er gebeurt namelijk behoorlijk veel in HR-wereld. Razendsnelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat bedrijven en HR-teams voor grote uitdagingen staan. 

Het is van wezenlijk belang dat bedrijven voor de lange termijn kijken, hoe ze omgaan met zowel bestaande als toekomstige werknemers. Een belangrijke basisstap is de beschikking hebben over een systeem die de volledige infrastructuur aan HR-processen vereenvoudigt en automatiseert; om er zo voor te zorgen dat jouw organisatie en HR-beleid klaar is voor de toekomst.

 

"HR-professionals en bedrijven staan voor grote uitdagingen."

 

In de nieuwe uitgave van Het Financieele Dagblad 'Een Goede Start' drukken diverse experts hun zorgen uit en geven hun visie over HR-beleid. Middels expertpanels, in samenwerking met HR community die de HR top100 vertegenwoordigd, is gekeken naar trends en ontwikkelingen van het afgelopen jaar en 2022.

 

HR trends en thema's voor 2022

 1. Ongekende arbeidskrapte
 2. Hybride werken; niet meer weg te denken na pandemie
 3. Plaats- en tijdonafhankelijk werken
 4. Digitalisering van HR-processen
 5. Arbeidskrapte legt druk op werkvermogen, employability en vitaliteit
 6. Hoge burn-out percentages verwacht
 7. Werk & Geluk; persoonlijke ontwikkelingen
 8. Strategische personeelsplannig: personeelstekort
 9. Goed werkgeverschap: meer dan goede arbeidsvoorwaarden
 10. Wetten en regelgeving

Bron: Trends in HR

 

De ongekende krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor nieuwe records op het gebied van vraag en aanbod. Meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven geeft aan dat de personele bezetting moeilijk op orde te houden is.

Daarnaast is hybride werken na de start van de pandemie voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Plaats- en tijdonafhankelijk biedt HR en bedrijven de kans om opnieuw te kijken naar hoe het werk is ingericht.

 

"2022 biedt bedrijven een uitgelezen kans het werk anders in te richten."

 

Uiteraard speelt digitalisatie een belangrijk rol in veel van de genoemde ontwikkelingen. Waar digitalisering door de coronacrisis extra aandacht heeft gekregen, bleven de strategische HR-initiatieven achter.

 

"De noodzaak naar digitalisatie van alle HR-processen is onontkoombaar."

 

Pantheon wil ondernemingen helpen om sterker uit de coronacrisis te komen en de adoptie van HR-digitalisatie te stimuleren. Standaard worden binnen Pantheon HRM relevante workflows geautomatiseerd, waardoor HR-teams sneller meer tijd hebben voor de uitvoering van het strategisch HR-beleid.

Dagelijks ontwikkelen en lanceren we nieuwe technologieën die automatisering vergemakkelijken. Het doel is om HR zo makkelijk mogelijk te maken en ondernemingen van de juiste tools te voorzien die ze vandaag de dag nodig hebben.  

 

Ontwikkelingen Pantheon HRM
"Eigenlijk kun je wel zeggen dat wij bij Pantheon op de juiste trein zijn gestapt. In 2019 namen wij HRvan.nu over dat inmiddels is uitgegroeid tot Pantheon HRM & Salaris. Een schaalbare oplossing met HR-modules voor echt alle HR-processen. Inmiddels is HRvan.nu volledig geïntegreerd met Pantheon Salaris. Dit in combinatie met onze Salaris Service Verwerking bieden we gewoon het meest complete softwarepakket en dienstverlening op het gebied van HRM en Salaris", aldus Richard van der Velden, sales consultant HRM Software binnen Pantheon Automatisering.

 

USP's Pantheon HRM & Salaris

 • Brede HR-oplossing met modules en workflows voor alle onderdelen van het HR-proces
 • Salaris Serviceverwerking
 • Uitzonderlijk in complexe cao en inrichten unieke bedrijfsregelingen
 • Geavanceerde software voor werkgevers van 50+ medewerkers

 

Good practices
Niets is zo krachtig als het herhalen en uitbouwen van 'good practices'. De succesfactor van onze oplossingen is 'het veranderen' behandelen als constante. We maken unieke oplossingen voor specifieke branches en bouwen deze uit. Vanwege diepgewortelde ervaringen binnen productie, industrie, metaal- en houtbewerking, elektrotechniek, machinebouw, zorg, projectorganisaties en schoonmaak bedienen wij deze klanten als geen ander.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze specialisten staan je graag te woord. Vanwege Een Goede Start in 2022 biedt Pantheon HRM mkb+ ondernemingen de gelegenheid om te profiteren van een initiatief om digitalisatie van alle processen sneller te adopteren.

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Pantheon HRM.

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op