Nieuws van Pantheon Automatisering

Pantheon gouden sponsor AGF-Kennis(sen)dag

AGF kennisdag

AGF-bedrijven kennen veel uitdagingen en automatisering wordt in deze branche steeds belangrijker. "Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag laten wij de bezoekers graag kennismaken met ons team en met onze producten. Wederom sponsort Pantheon de AGF-Kennis(sen)dag. Het evenement sluit goed aan bij Pantheon: "Onze kennis van de AGF-branche en software is uniek in de markt", aldus Paul van der Es - verkoopadviseur Freshng. Freshng zorgt ervoor dat kosten gereduceerd worden, er meer efficiency ontstaat en werkprocessen vereenvoudigen. Daarbij krijgen gebruikers meer inzicht in de informatiestromen.

AGF bedrijven kennen namelijk veel uitdagingen en automatisering wordt in deze branche steeds belangrijker. Tijdens de AGF Kennisdag laten wij de bezoekers graag kennismaken met ons team en met onze producten.

Pantheon staat voor: kennis, ervaring, menselijke relaties, korte lijnen, no nonsense, nuchter & typisch Hollands, MKB, persoonlijk en loyaal. Pantheon verbindt, met onze software Freshng zorgen wij ervoor dat de AGF handel en de kennis voor ICT bij elkaar komen. Wij kennen de versmarkt als geen ander. Wij weten dat marges onder druk staan en dat regels en wetgeving er voor kan zorgen dat de focus van het werk niet volledig ligt op de handel. Als professional in de AGF sector wil je volledige controle en realtime zichtbaarheid in het hele bedrijf. Met onze software Freshng, voorheen een product van RPO, worden AGF bedrijven ontzorgd en worden informatiestromen inzichtelijker.

 

Eindelijk een partner die jouw business begrijpt!
Freshng is geschikt voor kleine en grotere AGF ondernemers en dekt de automatiseringsbehoefte van ieder AGF-bedrijf. Recentelijk hebben wij Origin Farms International live gebracht met Freshng. Hiermee heeft het product van Pantheon dagelijks ongeveer 1500 gebruikers.

 

Maak kennis met ons team
Wij laten je graag kennismaken met een gedeelte van ons Freshng team. Hans Siekerman, Paul van der Es, Peter Janse, Bart Mourits, Jan Leegwater en Wendy Dijkhuizen zijn aanwezig. Als kenners van de markt en materiespecialisten vertellen wij je graag meer over Pantheon en Freshng en de mogelijkheden om jouw handel te laten reageren op alle nieuwe kansen in de markt.

Kun je niet wachten? Plan eenvoudig een demo in bij een van onze specialisten.

 

Hoofdvestiging
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen
T:  0513 - 657 357
E:  info@pantheon-automatisering.nl

 

Mediacontact
Wendy Dijkhuizen
E:  marketing@pantheon-automatisering.nl

 

Pantheon Bibliotheek
Klantverhalen

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op