Nieuws van Pantheon Automatisering

Nieuwe Managing Director Pantheon

Managing Director Tom van Noort

 

Pantheon Proudly Presents: Tom van Noort!
Trots kunnen wij melden dat we een nieuwe Managing Director hebben! Vanaf 1 juni neemt Tom van Noort het stokje over van Henk Lankman. Het Pantheon directieteam is hiermee weer compleet. Pantheon is door de komst van Tom klaar voor de next step bij Pantheon. Het succesverhaal van Pantheon kent hiermee een nieuwe hoofdrolspeler die we hierbij graag voorstellen.

 

Menselijk leiderschap
Tom van Noort (55 jaar) uit Den Haag is een strategische verbinder die focust op mens en resultaat. Zijn menselijke leiderschapskwaliteiten dragen bij aan een juiste balans. "Het begint altijd met blije medewerkers. Dat merken klanten direct. Het werkgeluk van onze mensen en de tevredenheid van onze klanten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden."  ICT is voor Tom geen onbekend terrein, hij heeft een jarenlange ervaring in soortgelijke functies. Pantheon heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, mede door overnames en autonome groei. Het is de ambitie van Tom om ervoor te zorgen dat ons mooie bedrijf verder wordt gestructureerd en geprofessionaliseerd.

 

Total Specific Solutions (TSS)
Om een toekomstbestendig fundament te creëren hebben de aandeelhouders Henk Lankman (66 jaar) en Erik Versloot (67 jaar) aangegeven een stapje terug te willen doen. Dit afscheid valt samen met de 'grotere' beweging Pantheon Next, het vertrekpunt voor de komende 7-10 jaar waarbij wij ernaar streven om nog meer waarde toe te voegen aan onze klanten. Na een zorgvuldig traject heeft dit geleid tot de keuze voor TSS als nieuwe aandeelhouder. TSS staat voor 'software for life' en zeer lange termijn investeerder in onafhankelijke softwarehuizen. Wij zijn verheugd om mee te kunnen delen dat Pantheon met ingang van 1 juni 2022 deel uitmaakt van TSS. Wij zijn ervan overtuigd dat door deze overname de kwaliteit, continuïteit en de toekomst van Pantheon nog beter gewaarborgd zijn. De dienstverlening blijft onveranderd goed en we hebben nog meer kans om verder te groeien en te professionaliseren.

 

Pantheon
Pantheon is al ruim 40 jaar een betrokken partner die met kennis en ervaring klaar staat om de IT-vraagstukken van het Nederlandse MKB op te lossen. Een stabiele partner, maar op vele fronten in beweging. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een volwassen organisatie met een hoog kennisniveau en een gedreven mentaliteit. Met 130+ medewerkers en een landelijke dekking met vier vestigingen in Nederland ontzorgt Pantheon met kwalitatieve oplossingen en een persoonlijke aanpak. Hierdoor heeft Pantheon inmiddels een voorname positie op de Nederlandse markt van ERP/HRM leveranciers verworven. Enerzijds is deze positie gecreëerd door overnames maar zeker ook door de autonome groei.

De next step voor Pantheon is hiermee aanstaande, Pantheon is in beweging en binnenkort lanceren wij Pantheon Next. Houd hiervoor onze site en de socials in de gaten.

Pantheon Bedrijfssoftware

Werk sneller en slimmer met Pantheon Bedrijfssoftware


Neem contact op