Pantheon 9Yards

Partners en integraties

Middleware, e-Commerce & webshop 9YARDS

9YARDS is al 10 jaar een strategische partner voor partijen met online groeiambities. 9YARDS ontwikkelt e-Commerce omgevingen, waaronder webshops, klantenportals, inkoopomgevingen voor zowel B2C, B2B en D2C.  

Sinds meerdere jaren hebben wij een succesvolle samenwerking met Pantheon. 9YARDS heeft een middleware oplossing ontwikkeld die het mogelijk maakt om Pantheon ERP te koppelen met Magento 2, andere e-Commerce platformen maar ook vervoerders, warehousemanagement, marketplaces, financiƫle software, POS, EDI en OCI.

 

Partner 9Yards

 

In samenwerking met Pantheon ERP heeft 9YARDS bijvoorbeeld een B2B omgevingen gemaakt voor Hagro (https://www.hagro.nl), een inkoop portal voor Ilexys (https://portal.ilexys.com). Voor GP Equipment ontwikkelt 9YARDS een white label dealer portal op basis van de nieuwste technieken.  

 

 

"Wij optimaliseren en automatiseren de processen rond e-commerce binnen een organisatie vanuit een lange termijnstrategie gedachte, en gebaseerd op wederzijds vertrouwen in kennis en kunde. You know your business, we know internet."

- Gabriel Troostwijk, 9yards

9YARDS 


 

Website:
www.9yards.nl

 

Partners & koppelingen

Benieuwd met welke partners wij nog meer werken?


Partners