Pantheon Partner

Partners en integraties

ISPnext

ISPnext verhoogt direct de effectiviteit van meer dan 350 organisaties door onze Business Spend Management oplossingen ter beschikking te stellen. Realiseer kostenbesparingen, automatiseer factuurverwerking, verbeter leveranciersrelaties én reduceer risico’s voor de hele organisatie met één platform: Business Spend Management (BSM). Met onze oplossingen borg je het hele Source-to-Pay proces en bereik je in no-time een duurzame bedrijfsvoering. 

 


 

Website:
www.ispnext.com/nl/

 

 

Pantheon Bedrijfssoftware integraties

Ontwikkelingen en integraties

Voor onderdelen, waarvan het beter is om die bij andere specialisten neer te leggen, werken wij nauw samen met onze zeer betrouwbare Business Partners. Staat de door jouw gewenste integratie er niet tussen? Wellicht bieden we een ander alternatief of is de gewenste integratie nog in ontwikkeling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Eco-systeem 

Partner worden

Het partnerprogramma van Pantheon is gericht op het ontwikkelen van strategische langetermijnrelaties die directe en toekomstige waarde opleveren voor de klanten van Pantheon en onze partners. Biedt jouw organisatie een goede aanvulling op ons bedrijfssoftware portfolio? We gaan graag met je in gesprek.

 

Partner worden

 

 

Partners & koppelingen

Benieuwd met welke partners wij nog meer werken?


Partners