< p>

nummer 1 softwareUrenregistratie

Met de module Urenregistratie van HRvan.nu registreren medewerkers zelf de gewerkte uren door middel van in- en uitklokken met behulp van een prikklok of tablet, handmatige registratie via de online HRvan.nu omgeving, of gedeeltelijk of helemaal geautomatiseerd. HRvan.nu zorgt daarbij voor een vergaande automatisering en ontzorgen van administratieve processen. En wij zorgen er voor dat de urenregistratie perfect aansluit bij de CAO of organisatie eigen regels van jouw bedrijf.

urenregistratie

 

In combinatie met de module Salaris heb je geen omkijken meer naar een juiste verwerking van uren naar salarisuitbetaling. Het boeken van de verschillende uursoorten zie in de salarisverwerking inzichtelijk terug op de loonstrook. Naast uren kunnen ook activiteiten, projectnummers, kostenplaatsen, afdelingen, etc. worden opgeven.

Ook externen kunnen hun uren in HRvan.nu registreren. Deze functionaliteit kan ook gebruikt worden om gegevens te boeken die niet verloond moeten worden, maar wel inzichtelijk moeten zijn voor leidinggevende en als bedrijfskosten moeten worden meegenomen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de speciale modulepagina voor urenregistratie.