< p>

SalarisverwerkingVoor het verdiende loonHoe snel onze wereld ook verandert, één ding blijft belangrijk: zonder betrouwbare salarisstrook geen tevreden medewerkers. Of je nu zelf de salarissen verwerkt of dit uitbesteedt aan Pantheon, een kleine organisatie bent van 100 stroken of een grote organisatie van 10.000 stroken, Pantheon HRM zorgt voor een stabiele, krachtige en flexibele oplossing. Gedurende het salarisproces blijft de salarisadministrateur in charge door meerdere controlemogelijkheden en de mogelijkheid om tussentijds aanpassingen te doen in de salarisverwerking. Een extra loonverwerking en/of aanpassing leidt niet tot extra kosten.

Ondersteuning arbeidsvoorwaarden door salarissysteem
Vanuit de cao, handboekregelingen en wetgeving heb je veel te maken met arbeidsvoorwaarden die op een juiste manier in de salarisverwerking moeten worden verwerkt. Doordat je in Pantheon HRM bedrijfseigen regelingen kunt in richten, heb je de mogelijkheid om jouw (flexibele) arbeidsvoorwaarden te vertalen naar een geautomatiseerde salarisuitbetaling.

Ook binnen jouw bedrijf kun je te maken hebben met meerdere handboekregelingen, cao’s, sociale verzekeringspremies of aansluitnummers. Pantheon HRM Salaris zorgt ervoor dat je dit eenvoudig kunt beheren en instellen.

Salarisverwerking Pantheon HRM


Loonstrook en rapportages vanuit Verloning

Na de verloning zijn vanuit Pantheon HRM Salaris de loonstroken beschikbaar. Je kunt op medewerkersniveau kiezen of de loonstrook digitaal of op papier beschikbaar wordt gesteld. Zo kun je aan alle wensen voldoen. De loonstroken inclusief historie, zijn ook in het systeem inzichtelijk. Je kunt zelf bepalen voor welke personen deze loonstroken zichtbaar zijn (ESS). Meerdere rapportages maken het mogelijk om snel inzicht te krijgen en controles uit te voeren. Uiteraard op verschillende niveaus en met de mogelijkheid om meerdere periodes met elkaar te vergelijken.  

Pantheon HRM  |  Basisfunctionaliteit  |  Talent management  |  Salarisverwerking