• 20220603_150347.jpg

 

Klantverhaal

Pantheon ERP Online is compleet, flexibel en ook nog eens betaalbaar!

Een interview met eigenaar Bas Dusseldorp

een klant aan het woord

Het verhaal van BD-Gas

BD-Gas B.V. is gespecialiseerd in het produceren van diverse gasapparatuur zoals gasdrukregelaars, afslagveiligheden en afblaasveiligheden. Afnemers zijn nuts- en gasbedrijven in Nederland en de rest van de wereld. BD-Gas B.V, het bedrijf van ondernemersechtpaar Bas en Nicole Dusseldorp is gespecialiseerd in de productie van gasapparatuur. "Gasdrukregelaars, stoffilters, afslag- en afblaasveiligheden en nog veel meer. We leveren ze aan vooral grotere gasbedrijven over de hele wereld", vertelt DGA Bas Dusseldorp. "Van Nederland tot aan het midden- en verre oosten".

 

Hectische start

De begindagen van BD-Gas B.V. in 2015 waren zonder meer hectisch, vertelt Dussel-dorp. "Ik kreeg alle medewerking van mijn voormalige werkgever bij de overname, maar het moest wel allemaal in een razend tempo plaatsvinden. Binnen 6 weken - in de periode mei-juni - moesten we een volledig ERP pakket inrichten en ermee leren omgaan."

Dusseldorp had al wat research gedaan naar mogelijke ERP-oplossingen voor zijn nieuwe, gespecialiseerde onderneming. "Daarbij rolde Pantheon ERP als beste uit de bus," vertelt Dusseldorp. "Pantheon bood en biedt een hoogst compleet, flexibel en ook nog eens betaalbaar pakket. Daarnaast waren de begeleiding en aandacht  die we van de Pantheon mensen kregen vanaf het allereerste begin goed, direct en uiterst flexibel". 

Dusseldorp verhaalt over die hectische beginperiode van BD-Gas B.V. "We hadden van mijn voormalige werkgever een download meegekregen uit SAP, en Pantheon heeft deze compleet omgezet naar hun eigen ERP oplossing," aldus Dusseldorp. "Daarnaast heeft Pantheon mij en mijn collega's in zeer korte tijd opgeleid en wegwijs gemaakt in Pantheon ERP.

 

"Binnen zes weken moesten we een nieuw ERP pakket implementeren en ermee leren werken."

- Bas Dusseldorp, BD-Gas

 

Pantheon ERP Online - laagdrempelig, online & flexibel

In Pantheon ERP vond BD-Gas B.V. een laagdrempelige, online ERP oplossing om het productieproces op een gebruiksvriendelijke manier te automatiseren. Pantheon ERP zorgt er voor dat de (gestandaardiseerde) stuklijsten op basis van MRP en de klant- en prijsafspraken  worden vastgelegd. Ook de voor- en nacalculatie worden geregeld vanuit de applicatie.

Met Pantheon ERP beschikken we over een toekomstbestendige applicatie die zonder problemen met ons bedrijf kan meegroeien", zegt Dusseldorp. "De functionaliteiten van de software zijn bereikbaar via een gebruiksvriendelijke interface en kunnen in- of uitgeschakeld worden. Pantheon ERP is dus zeer flexibel inzetbaar voor mij en mijn collega's."De diverse standaard-functionaliteiten van de Pantheon ERP applicatie helpen BD-Gas B.V. bij het maximaliseren van productiviteit en het beheersen van kosten. "Pantheon ERP is een laagdrempelig pakket dat precies past bij BD-Gas B.V.," zegt Dusseldorp. "Er zijn maar weinig ERP pakketten waarin ook het productie en financiële gedeelte is opgenomen, die tegelijkertijd betaalbaar zijn voor een MKB onderneming als de onze." Dusseldorp vertelt dat ook de complete boekhouding en fiscale afhandeling door het systeem wordt begeleid en voorbereid voor de accountant. Dan gaat het om zaken als het afletteren in de maand, de btw-aangifte en de ICP-aangifte.

 

"Er zijn maar weinig betaalbare ERP pakketten met een complete productie en financiële module."

- Bas Dusseldorp, BD-Gas

 

Pantheon ERP bestrijkt en ondersteunt ons gehele bedrijfsproces, van inkoop, productie en verkoop tot financiën en voorraadbeheer," zegt Dusseldorp. "Daarnaast is alles online, dus ook op vakantie kunnen we onze business met de laptop gewoon blijven monitoren en sturen."

 

Zonnige toekomst

Over de samenwerking met Pantheon is Dusseldorp zeer te spreken. "De samenwerking is vanaf het begin zonder meer goed. Vragen en problemen worden snel opgelost. Ook persoonlijke aanpassingen in programmatuur en lay-out van documenten worden binnen een redelijke termijn uitgevoerd," aldus Dusseldorp. Daarnaast roemt hij de gebruiksvriendelijkheid en de lage kosten voor een compleet ERP pakket als grote pluspunten van Pantheon ERP. "Het werkt heel prettig met Pantheon ERP, het is gemakkelijk schakelen. Mede daardoor zien wij de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet," zegt Dusseldorp tot besluit. 

 

Lees de volledige case

 • 2.jpg

BD-Gas

Interview met Bas Dusseldorp

BD-Gas B.V. is gespecialiseerd in het produceren van diverse gasapparatuur zoals gasdrukregelaars, afslagveiligheden en afblaasveiligheden. Afnemers zijn nuts- en gasbedrijven in Nederland en de rest van de wereld. 


Sector:
Industrie en nutsbedrijven

Bedrijfsomvang:
3 medewerkers

Klant van Pantheon sinds:
2015

Software:
Pantheon ERP Online


Download de volledige case

Meer dan 400 klanten gebruiken Pantheon Bedrijfssoftware succesvol ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening. Onderstaand tref je een aantal klanten die graag hun verhaal delen.

 

Lees onze referentie verhalen

 • Het verhaal van Ebusco

  Europa heeft strakke doelstellingen opgesteld voor de reductie van CO2- uitstoot in de zeer nabije toekomst. Nederland is in Europa het meest vooruitstrevend. Door een bestuursakkoord uit 2016 waarin is afgesproken dat...

  Lees meer...
 • Over Waaijenberg

  Als grootste brommobiel en scootmobiel dealer van Nederland levert Waaijenberg Mobiliteit alle grote brommobiel en scootmobiel merken. Voor zowel nieuwe als jong gebruikte Canta’s, brommobielen en scootmobielen...

  Lees meer...
 • Over Club Logistic Services

  CLS – Club Logistics Services – is een onderneming die gespecialiseerd is in het ondersteunen van automobielverenigingen (zoals in Nederland de ANWB) door heel Europa bij pechhulpverlening, specifiek op het gebied...

  Lees meer...
 • Het verhaal van Hagro Precisie

  Hagro is al sinds eind jaren '80 klant van Pantheon. Het bedrijf heeft stap voor stap al haar interne bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Dit is een groot onderdeel van de strategische bedrijfsvoering van Hagro. Om in...

  Lees meer...

 • 62.jpg

Klantverhaal

"De samenwerking met Pantheon is vanaf het begin zonder meer goed"

- Bas Dusseldorp, BD-Gas

Download het volledige klantverhaal

een greep uit onze klanten

 • Eurocol_Logo_Black.png

 • logo nihon sport.png

 • logo promotioneel landelijk _zonderBV.jpg

 • fresena-logo.png

 • KRAMER_Corporate_Logo klein.jpg

 • vanegmond_beeldmerk_fullcolour_positief.png

Maak kennis met Pantheon Bedrijfssoftware

Wil jij ook met Pantheon ERP aan de slag?


Neem contact op