Klantverhaal Pantheon Hendi

Klantverhaal

Pantheon ERP is het fundament van Hendi

Een interview met Marka Goosen, CIO Hendi Nederland

een klant aan het woord

Het verhaal van Hendi

Hendi is dé leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffet artikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië en Hong Kong. Binnen Hendi Nederland werken circa 50 users op de ERP-suite van Pantheon Automatisering

In deze case vertelt Marka Goosen, CIO van Hendi in Nederland over het bedrijf en het gebruik van de bedrijfssoftware van Pantheon als strategisch middel in de bedrijfsvoering.

De kernactiviteiten van Hendi zijn de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed assortiment horecabenodigdheden en keukenapparatuur. Hendi levert onder meer keukengereedschappen, friteuses, buffetartikelen, elektrische- en gasapparaten, klein keukenapparatuur, serveerartikelen, porselein en bestek. Het bedrijf levert uitsluitend via dealers, groothandels en horeca webshops.

“In de afgelopen jaren is Hendi sterk gegroeid,” vertelt Marka, “niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd.” Het huidige assortiment van Hendi is samengesteld uit meer dan 4000 artikelen voor de professionele horecamarkt. Werd de productie in het verleden nog in Nederland gedaan, in recente jaren is die verplaatst naar het buitenland, onder andere naar China. 
Al zo’n dertig jaar werkt Hendi Nederland met de bedrijfssoftware van Pantheon Automatisering. Nog steeds naar volle tevredenheid, aldus Marka Goosen: “ERP is en blijft het fundament. 

 

" Pantheon ERP biedt een integrale oplossing "

- Marka Goosen, CIO Hendi Nederland

 

Enorme besparing in dealerportal

“In het dealerportal hebben we via de kant-en-klare API van Pantheon ERP met Magento een enorme besparing van tijd en kosten gerealiseerd,” vertelt  Goosen. “Er gaan bij ons per maand zo’n 50.000 tot 60.000 orderregels doorheen. Twee derde daarvan moest door onze mensen met de hand worden ingevoerd. Nu we dit door onze afnemers zelf via onze dealerportal kunnen laten doen, verwachten we een grote besparing en versnelling te realiseren.”

Als sterk punt van Pantheon ERP  noemt Goosen de constant hoge kwaliteit van de data en het databeheer. “Daardoor wordt het aanleggen en beheren van koppelingen met andere systemen eenvoudiger en minder foutgevoelig,” vertelt Goosen.


Lees de volledige case

Hendi B.V.

Interview met Marka Goosen

Hendi is dé leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffet artikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië en Hong Kong. 


Sector:
Metaalbewerking

Bedrijfsomvang:
80 - 100 medewerkers

Klant van Pantheon sinds:
1992

Software:
Alles in één ERP oplossing


Download de volledige case

Klantverhalen

Meer dan 400 klanten gebruiken Pantheon Bedrijfssoftware succesvol ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening. Onderstaand tref je een aantal klanten die graag hun verhaal delen.

 

Lees onze referentie verhalen

 • Het verhaal van Wasco

  Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met 50 jaar ervaring, expertise en vakmanschap is Wasco uitgegroeid tot een landelijk begrip. De onderneming heeft 35 vestigingen,...

  Lees meer...
 • Over Waaijenberg

  Als grootste brommobiel en scootmobiel dealer van Nederland levert Waaijenberg Mobiliteit alle grote brommobiel en scootmobiel merken. Voor zowel nieuwe als jong gebruikte Canta’s, brommobielen en scootmobielen...

  Lees meer...
 • Joosten - young animal nutrition

  Joosten - young animal nutrition is een familiebedrijf dat haar afnemers wereldwijd bedient met innovatieve producten en oplossingen op het terrein van jongdiervoeding. Het bedrijf kenmerkt zich door een sterke...

  Lees meer...
 • Het verhaal van Hagro Precisie

  Hagro is al sinds eind jaren '80 klant van Pantheon. Het bedrijf heeft stap voor stap al haar interne bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Dit is een groot onderdeel van de strategische bedrijfsvoering van Hagro. Om in...

  Lees meer...

Klantverhaal Pantheon Automatisering Hendi

Klantverhaal

"De communicatie met Pantheon is goed, snel en betrokken."

- Marka Goosen, Hendi Nederland

Download het volledige klantverhaal

een greep uit onze klanten

 • Jan zandbergen logo.png

 • amalthea logo.png

 • bulthuis.png

 • wasco logo.png

 • hagro logo.png

 • alc warehousing logo.png

Persoonlijk advies

Meer weten over de voordelen voor jouw bedrijf?


Neem contact op