< p>

Pantheon HRMPersoneelssoftware en salaris

Met Pantheon haal je een betrouwbare partner in huis. Wij bieden een volledige oplossing voor jouw personeelsadministratie met de HR software van HRvan.nu. Alle gebruikers; medewerkers, zzp’ers en leidinggevende hebben zelf toegang tot HRvan.nu via de app en online. Daarnaast krijgen HR medewerkers en beheerders inzicht in waardevolle rapportages. Kortom: zorgt HRvan.nu voor een efficiënte en gemakkelijke administratie van de in-, door- en uitstroom van jouw medewerkers. 

 

hr-piramide

Pantheon HRM  |  Basisfunctionaliteit  |  Talent management  |  Salarisverwerking

De HR software van HRvan.nu bestaat uit verschillende bouwstenen die wij modules noemen. Wij hebben ervaring met klanten in verschillende sectoren en omvang. Daardoor sluit de software perfect aan op bestaande cao’s, processen en werkwijzen. Iedere organisatie is anders en daarom kies je zelf welke module(s) er nodig zijn voor jouw persoonlijke HR software.

HRM op maat
Via HRvan.nu stel je eenvoudig jouw persoonlijke HRM software samen.

Je maakt in een handomdraai een simpele of uitgebreide personeelsplanning en je kunt inspelen op veranderingen. Het is ook enorm eenvoudig om alle afspraken met medewerkers over arbeidsvoorwaarden vast te leggen. Bespaar aanzienlijk op administratieve lasten door het aanvragen, goedkeuren en verrekenen van overwerk gemakkelijk met de module Overwerk in te richten. Daarnaast kun je met HRvan.nu voor iedere medewerker een personeelsdossier opstellen en documenten toevoegen. Met de module Dossier categoriseer je eenvoudig en bewaar je alle documenten veilig. De module Verzuim zorgt ervoor dat je alle middelen hebt om je mensen goed te volgen, re-integratie afspraken te maken en inzicht krijgt in het herstelproces. Als werkgever bouw je eenvoudig een verzuimdossier op, zodat wettelijke verplichtingen en opvolgingen worden gewaarborgd. Ook het indienen, registreren en accoderen van declaraties, uren en verlof worden inzichtelijk en eenvoudig gemaakt door onze modules. We vinden het ook heel belangrijk dat je werknemers goede ondersteuning kunt bieden in hun loopbaan. We ontwikkelen speciaal modules voor opleiden, certificeren, competentiemanagement voor het verwerven van nieuwe vaardigheden en of het vastleggen van periodieke personeelsgesprekken.

De samenwerking van verschillende modules zorgt ervoor dat HRvan.nu gecompliceerde en tijdrovende taken uit handen neemt met behulp van geautomatiseerde HRM-processen. Wij kennen onze klanten goed en spelen daarom in op ontwikkelingen binnen verschillende bedrijfstakken en weet hierdoor perfect aan te sluiten op jouw wensen.

Maak gratis kennis met onze modules via HRvan.nu.

“Met Pantheon HRM bent u verzekerd van een flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossing”