Nieuws

 • Salarisverwerking_pantheon
  07dec
  2018

  Salarisverwerking voor ERP-klanten

  Sinds de annoncering van Pantheon HRM en Salaris in juni vorig jaar, kiezen steeds meer Oculus-klanten ervoor om hun salarisverwerking via dit vernieuwde en sterk verbeterde totaalpakket te voeren. 

  lees meer
 • logo_chemgas_nieuws
  23nov
  2018

  Oranjekoek en Schipperbitter

  Met recht een heerlijke verrassing voor Harm Koopman van Chemgas Shipping. Bert van den Hoorn, pre-sales consultant bij Pantheon Automatisering, bracht onlangs een bezoek aan het Rotterdamse bedrijf en nam een heerlijke Friese Oranjekoek-taart mee.

  lees meer
 • logo_wasco
  11sep
  2018

  Facturen efficiënt verwerken in Pantheon ERP

  Referentie: Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. 

  lees meer
 • nieuwsbanner_lely
  04jul
  2018

  TAART! - Start Oculus ERP project bij Lely Center Zuidwolde

  Arend Harink, vestigingsmanager van het Lely Center Zuidwolde, is zó blij met de adoptie van Oculus ERP voor zijn vestiging, dat hij onlangs zelf een prachtige taart liet maken om dit heuglijke feit te vieren!

  lees meer
 • oculus-food-banner
  22mei
  2018

  Oculus Food, een volwaardige standaardoplossing

  De afgelopen jaren heeft Pantheon Automatisering veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen en uitbreiden van onder andere Oculus Food. Hierdoor heeft Pantheon een sterke positie gecreëerd binnen de foodsector.

  lees meer