Nieuws

 • shaking hands
  18feb
  2019

  Werken in de cloud met Oculus Online ERP

  Ant Schröder B.V. in Zaandam was al langere tijd op zoek naar nieuwe software als opvolger van hun eigen, inmiddels sterk verouderde software. Edwin Ausma is administrateur bij het textielbedrijf en zat met meerdere softwarebedrijven om tafel, toen afgelopen oktober de tip binnenkwam om contact te zoeken met Pantheon Automatisering. 

  lees meer
 • Logo_nieuws_GP
  22jan
  2019

  Oculus optimale software-oplossing voor sterk groeiende GP Equipment BV

  Optimale kwaliteit en service vormen een rode draad binnen GP Equipment BV. Hun ambitie om door te groeien naar marktleider op het gebied van uitrustingsstukken vraagt om een goed functionerend ERP-platform dat kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

  lees meer
 • Salarisverwerking_pantheon
  07dec
  2018

  Salarisverwerking voor ERP-klanten

  Sinds de annoncering van Pantheon HRM en Salaris in juni vorig jaar, kiezen steeds meer Oculus-klanten ervoor om hun salarisverwerking via dit vernieuwde en sterk verbeterde totaalpakket te voeren. 

  lees meer
 • logo_chemgas_nieuws
  23nov
  2018

  Oranjekoek en Schipperbitter

  Met recht een heerlijke verrassing voor Harm Koopman van Chemgas Shipping. Bert van den Hoorn, pre-sales consultant bij Pantheon Automatisering, bracht onlangs een bezoek aan het Rotterdamse bedrijf en nam een heerlijke Friese Oranjekoek-taart mee.

  lees meer
 • logo_wasco
  11sep
  2018

  Facturen efficiënt verwerken in Pantheon ERP

  Referentie: Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. 

  lees meer