Nieuws

 • logo_wasco
  11sep
  2018

  Facturen efficiënt verwerken in Pantheon ERP

  Referentie: Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. 

  lees meer
 • nieuwsbanner_lely
  04jul
  2018

  TAART! - Start Oculus ERP project bij Lely Center Zuidwolde

  Arend Harink, vestigingsmanager van het Lely Center Zuidwolde, is zó blij met de adoptie van Oculus ERP voor zijn vestiging, dat hij onlangs zelf een prachtige taart liet maken om dit heuglijke feit te vieren!

  lees meer
 • oculus-food-banner
  22mei
  2018

  Oculus Food, een volwaardige standaardoplossing

  De afgelopen jaren heeft Pantheon Automatisering veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen en uitbreiden van onder andere Oculus Food. Hierdoor heeft Pantheon een sterke positie gecreëerd binnen de foodsector.

  lees meer
 • As-a-Service-(aaS)-in-de-praktijk
  10apr
  2018

  ‘As a Service (aaS)’ in de praktijk!

  Binnen bedrijven verandert er de laatste jaren veel op IT- gebied. Steeds meer processen worden geautomatiseerd, waardoor bedrijven afhankelijker worden van hun bedrijfssoftware. Dit vraagt om stabiele en veilige oplossingen, zoals een Cloud-oplossing: aaS – as a Service.

  lees meer
 • Banner_Nieuws_terugblik_2017
  18jan
  2018

  Pantheon kijkt terug op een goed jaar!

  De groei van afgelopen jaren heeft zich ook in 2017 doorgezet. De missie om binnen MKB Nederland een top-5 speler te worden op het gebied van bedrijfssoftware is inmiddels geslaagd.

  lees meer