review AGF software Hollander

Referentie AGF branche

Onze relatie is meer dan zomaar een zakelijke samenwerking.

Een interview met Hollander Barendrecht

Download het volledige klantverhaal

een klant aan het woord

Wij werken al ruim 30 jaar naar volle tevredenheid samen met Pantheon

Hollander Barendrecht was een van de allereerste afnemers van het Freshng, het ERP pakket van Pantheon Bedrijfssoftware voor de AGF- en versbranche. Hollander Barendrecht, onderdeel van The Greenery, is een innovatieve logistieke dienstverlener in de versbranche. Het bedrijf fungeert als het distributiecentrum voor de meer dan 270 PLUS-supermarkten verspreid over heel Nederland.

Samen met zijn opdrachtgevers richt Hollander Barendrecht zich op een besturing van de versketen waarbij het consumentengedrag centraal staat. "In de basisprocessen ligt onze focus op standaardisatie, continue verbetering en efficiency," vertelt Van der Steen. "Daardoor ontstaat tijd en ruimte om voortdurend te innoveren en de kwaliteit te verbeteren. En dat leidt weer tot een intensieve ketensamenwerking die meer oplevert dan een verdere optimalisatie van individuele schakels".

Kortom, binnen een kleine eeuw heeft Hollander Barendrecht zich ontwikkeld tot de innovatieve logistieke dienstverlener die zij nu is. Van der Steen en Huijgen vatten de unieke positie van Hollander Barendrecht als volgt samen. Hollander Barendrecht is bij uitstek specialist in:

 • Geconditioneerde distributie
 • Detailpicking
 • Cross-docking

 

"Hollander Barendrecht is een innovatieve logistiek dienstverlener, uniek in zijn soort!"

- Marjan van der Steen, Hollander Barendrecht

 

"Wij zijn in staat om echt op winkelniveau te leveren, desgewenst meerdere keren per dag, dat maakt ons echt uniek," vertelt Van der Steen. "Zo kunnen wij ook werken via lokale hubs en kleine depots."

Het spreekt voor zich dat deze spectaculaire ontwikkeling van Hollander Barendrecht, zeker gedurende de afgelopen decennia, niet mogelijk zou zijn geweest zonder een goede ICT visie, - ontwikkeling en - infrastructuur. "Dat klopt," zegt Nelleke Huijgen, applicatiebeheerder van het eerste uur."Hollander is altijd al een vooruitstrevend bedrijf geweest, en we waren er dan ook als de kippen bij toen automatisering een rol begon te spelen. De visie dat automatisering van de vitale bedrijfsprocessen ons verder kon brengen was ook toen reeds aanwezig bij de directie," vertelt Huijgen. Wie spreekt over de automatisering van Hollander Barendrecht, die spreekt over Pantheon Bedrijfssoftware, of liever over RPO ICT Solutions, de voorganger van Pantheon. "Ik heb het nog even opgezocht," vertelt Huijgen, "maar onze samenwerking dateert alweer van meer dan dertig jaar geleden, van april 1989 om precies te zijn." "Dat die samenwerking voortduurt tot op de dag van vandaag, en naar volle tevredenheid, dat wil wel wat zeggen!" vult Marjan van der Steen aan. "Deze relatie is ons zeer dierbaar, het is meer dan zomaar een zakelijke samenwerking". "Je zou het bijna een soort van vriendschap kunnen noemen," zegt Huijgen.


Download het volledige klantverhaal

Hollander Barendrecht 

Interview met Marjan van der Steen, Nelleke Huijgen en Ron Laurens

Hollander Barendrecht, onderdeel van The Greenery, is een innovatieve logistieke dienstverlener in de versbranche. Het bedrijf fungeert als het distributiecentrum voor de meer dan 270 PLUS-supermarkten verspreid over heel Nederland. 


Sector:
Logistieke dienstverlening (AGF) 

Bedrijfsomvang:
200 medewerkers

Klant van Pantheon sinds:
1989

Software:
ERP software Freshng voor de versmarkt

 

Download het volledige klantverhaal

Meer dan 400 klanten gebruiken Pantheon Bedrijfssoftware succesvol ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden

Natuurlijk wil je graag weten wie er al met Pantheon Bedrijfssoftware werken. Het zegt tenslotte iets over onze dienstverlening. Onderstaand tref je een aantal klanten die graag hun verhaal delen.

 

Lees onze referentie verhalen

 • Over Hecht & Co

  Hecht & Co begon zo’n 90 jaar geleden vanuit een woonhuis in Hilversum, maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele groothandel met een uitgebreid leveringsprogramma. Het assortiment bestaat uit producten...

  Lees meer...
 • Hoek-Agro tevreden over softwarepakket Freshng

  Hoek-Agro is een exporteur van het complete AGF assortiment. De export is voornamelijk gericht op Noord, Midden Duitsland en Polen. Hoek-Agro levert dit complete assortiment met behulp van de eigen transportafdeling,...

  Lees meer...
 • Joosten - young animal nutrition

  Joosten - young animal nutrition is een familiebedrijf dat haar afnemers wereldwijd bedient met innovatieve producten en oplossingen op het terrein van jongdiervoeding. Het bedrijf kenmerkt zich door een sterke...

  Lees meer...
 • Het verhaal van Hendi

  Hendi is dé leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffet artikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in...

  Lees meer...

Klantverhaal Hollander

Klantverhaal

"De aanpak van Pantheon is open, eerlijk, deskundig én heel persoonlijk."

- Marjan van der Steen, Hollander Barendrecht

Download het volledige klantverhaal

een greep uit onze klanten

 • Versland logo.png

 • Staay logo.png

 • united logo.png

 • mitofresh.png

 • fresh2youlogo.png

 • fatels food group.png

AGF BRANCHE

De software moet je niet alleen vandaag ondersteunen, maar óók morgen. Maak kennis met onze AGF software.

Neem contact op