Referenties

 • Waaijenberg

  Waaijenberg Mobiliteit

  Vanuit het motto ‘wij verzorgen de mobiliteit voor senioren en gehandicapten’, is Waaijenberg Mobiliteit met recht de 45-km specialist van Nederland te noemen. Een bedrijf van een dergelijke omvang, dat ook nog eens een eigen productielijn verzorgt, moet kunnen vertrouwen op een goed werkende, onderliggende ICT-infrastructuur.

  lees meer
 • Meerman (1)

  Meerman

  De Meerman-bedrijven produceren, leveren en onderhouden diensten in alle vormen en maten in bouw- en constructieomgevingen en leveren via verkoop en verhuur verschillende machines voor divers bouwwerk. Als alternatief voor deelsystemen stapte Meerman over naar de complete Oculus Suite.

  lees meer
 • Barts-logo

  Barts

  Barts is importeur/groothandel in winteraccesoires. Vanuit strategisch oogpunt heeft Barts haar logistiek in eigen beheer. Daarom is een geïntegreerd Magazijn Locatie Systeem (MLS) in het nieuwe ERP-systeem erg belangrijk.

  lees meer
 • BTP
  21aug

  BTP Home & Garden

  BTP Home & Garden in Yde is één van de meest toonaangevende leveranciers van met name buitenpotterie en tuindecoratie in Nederland. BTP is in korte tijd succesvol geswitcht naar de gloednieuwe Oculus Suite. “We hebben een volwaardig ERP-systeem zonder hoge investeringen in hardware, infrastructuur en licenties.”

  lees meer
 • continental

  Continental Banden Groep

  Continental Banden Groep is onderdeel van Pon Holding, één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Het bedrijf is in Barneveld gevestigd en importeert en distribueert banden, velgen en wielen voor auto’s, fietsen en motoren. Continental heeft de kosten van zijn automatisering verlaagd door over te gaan op IBM Power Systems.

  lees meer