< p>

Referenties

 • hoek hagro website
  8feb
  2021

  Hoek-Agro tevreden over softwarepakket Freshng

  Vanaf januari 2019 werkt Hoek-Agro met het softwarepakket Freshng. Freshng is een softwarepakket dat bedrijven helpt om hun resultaat te verbeteren. Het complete proces van inkoop tot verkoop wordt door Freshng ondersteund. Hiermee wordt een groot deel van zowel de commerciële als de financiële bedrijfsprocessen geautomatiseerd.

   

  lees meer
 • logo_wasco
  14jun
  2018

  Facturen efficiënt verwerken in Pantheon ERP

  Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. 

  lees meer
 • Waaijenberg

  Waaijenberg Mobiliteit

  Vanuit het motto ‘wij verzorgen de mobiliteit voor senioren en gehandicapten’, is Waaijenberg Mobiliteit met recht de 45-km specialist van Nederland te noemen. Een bedrijf van een dergelijke omvang, dat ook nog eens een eigen productielijn verzorgt, moet kunnen vertrouwen op een goed werkende, onderliggende ICT-infrastructuur.

  lees meer
 • Meerman (1)

  Meerman

  De Meerman-bedrijven produceren, leveren en onderhouden diensten in alle vormen en maten in bouw- en constructieomgevingen en leveren via verkoop en verhuur verschillende machines voor divers bouwwerk. Als alternatief voor deelsystemen stapte Meerman over naar de complete Oculus Suite.

  lees meer
 • barts_logo_new

  Barts

  Barts is importeur/groothandel in winteraccesoires. Vanuit strategisch oogpunt heeft Barts haar logistiek in eigen beheer. Daarom is een geïntegreerd Magazijn Locatie Systeem (MLS) in het nieuwe ERP-systeem erg belangrijk.

  lees meer